Vinskap fra vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Ølskap


Ølskap av ulike størrelser og design finner du her! Vis frem og server ølflaskene kalde og gode – alltid klare for øyeblikkelig servering! Vi har ølskap av høy kvalitet som passer inn både hjemme hos privatkunden og på restauranten og puben.

 

Frittstående ølskap - 63 liter Stainless (H: 69,7 x B: 43 x D: 50,7 cm)

Unn deg et stilrent ølskap i rustfri utførelse til hjemmet. Ølskapet er robust og kan plasseres i kaldere omgivelser som for eksempel i en utebod, på en terrasse eller i en garasje. Med tolagsglass i døren og temperaturjustering mellom 0 og 10 grader blir ølet perfekt avkjølt og klart til servering!

Les mer
 


Innbyggbart ølskap - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82 x D: 57 cm)

Unn deg perfekt avkjølt øl hver gang - invester i en ølkjøler! BeerServer 30 cm er en innbyggingsbar ølkjøler som er enkel å bygge inn under kjøkkenbenken. Med sin utførelse i rustfritt stål, solide stålhyller og UV-beskyttede glassdør tar denne ølkjøleren seg flott ut hjemme hos deg! Den har dessuten et lavt lydnivå og energiklasse A+.

Les mer

 


Innbyggbart ølskap rustfri - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 39,5 x H: 80/89 x D: 57 cm)

Et ølskap som kan gå til -4 grader og gir ølet rask avkjøling og en herlig iset utside! Vi lover at du vil få markedets kuleste ølskap, som dessuten tar seg utrolig flott ut når det er bygget inn! Med sin utførelse i rustfritt stål og en dør uten skjøter setter dette ølskapet et stilrent preg på hjemmet og gir deg tilgang til perfekt avkjølt øl - hver gang!

Les mer
 


mQuvée Innbyggbart ølskap - BeerServer 60 cm Rustfri (B: 59,5 x H: 82 x D: 55,5 cm)

Pen og stilren ølskap for innbygging! Det er bare å skyve den inn under kjøkkenbenken, så er den klar til bruk! Med sin utførelse i rustfritt stål og en dør uten skjøter setter dette ølskapet et stilrent preg på hjemmet og gir deg tilgang til perfekt avkjølt øl - hver gang!

Les mer
 


Cavin innbyggbart vinskap - Scandinavian Collection 60 (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 56 cm)

Dobbeltsidig innbyggbart vinskap med mulighet for kjøling av øl! I den høyre temperatursonen får du plass til 19 vinflasker på 6 trehyller med flotte stålfronter. I skapets venstre sone kan du selv velge om du vil oppbevare 15 vinflasker eller 55 ølbokser på 3 glasshyller. Begge soner kan stilles inn mellom 5 og 18 grader, og har et digitalt display og et fint, hvitt LED-lys. Skapet er enkelt å bygge inn under kjøkkenbenken, men kan også brukes frittstående.Les mer
 


Frittstående ølskap 115 l hvit (B: 54 x H: 84, 5 x D: 54,8 cm)

Moderne, hvit ølskap med en kapasitet på 115 liter. Ølskapet har 4 hyller, LED-lys og lås. Med et frittstående ølskap er ølet alltid lett tilgjengelig - alt du trenger å gjøre, er å stille inn temperaturen mellom 0 og 10 grader, så er ølet klart til servering!

Les mer
 


Frittstående ølskap 115 l svart (B: 54 x H: 84, 5 x D: 54,8 cm)

Klassisk, svart ølskap med en kapasitet på 115 liter. Ølskapet har 4 hyller, LED-lys og lås. Med et frittstående ølskap er ølet alltid lett tilgjengelig - alt du trenger å gjøre, er å stille inn temperaturen mellom 0 og 10 grader, så er ølet klart til servering!

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!