MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Ølskap


Ølskap av ulike størrelser og design finner du her! Vis frem og server ølflaskene kalde og gode – alltid klare for øyeblikkelig servering! Vi har ølskap av høy kvalitet som passer inn både hjemme hos privatkunden og på restauranten og puben. Ølskapene våre rommer mellom 110 og 275 liter.

 

Kombinasjonspakke med vin- og ølskap, 60 cm (B: 59 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

En unik pakke for deg som er glad i både vin og øl! Nå tilbyr vi en kombinasjonspakke som består av et innbyggbart vinskap og et innbyggbart ølskap. Med denne pakken kan du avkjøle både vin og øl til perfekt serveringstemperatur - uten kompromisser! Vin- og ølskapet er to separate enheter som kan bygges inn ved siden av hverandre.Les mer
 


Innbyggbart ølskap rustfri - AVU-BeerServer 30 (B: 29,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Unn deg perfekt avkjølt øl hver gang - invester i et ølskap! AVU-BeerServer er et innbyggingsbart ølskap som er enkel å bygge inn under kjøkkenbenken. Med sin utførelse i rustfritt stål, solide stålhyller med trefront og UV-beskyttede glassdør tar dette ølskapet seg flott ut hjemme hos deg!

Les mer
 


Innbyggbart ølskap rustfri - Subzero Beer Froster 40 cm (B: 37,5 x H: 86,5 x D: 57 cm)

Et ølskap som kan gå til -4 grader og gir ølet rask avkjøling og en herlig iset utside! Vi lover at du vil få markedets kuleste ølskap, som dessuten tar seg utrolig flott ut når det er bygget inn! Med sin utførelse i rustfritt stål og en dør uten skjøter setter dette ølskapet et stilrent preg på hjemmet og gir deg tilgang til perfekt avkjølt øl - hver gang!

Les mer
 


Innbyggbart ølskap rustfri - BeerServer 60 cm (B: 59,5 x H: 82 x D: 57 cm)

Pen og stilren ølskap for innbygging! Det er bare å skyve den inn under kjøkkenbenken, så er den klar til bruk! Med sin utførelse i rustfritt stål og en dør uten skjøter setter dette ølskapet et stilrent preg på hjemmet og gir deg tilgang til perfekt avkjølt øl - hver gang!

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!