MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Avintage Vinlagringsskap 170-300 flasker


Avintage vinlagringsskap er beregnet på eksperter, finsmakere og samlere med høye forventninger! Vinlagringsskapene er utstyrte med unik og moderne elektronikk i elegant design og er kun beregnet på langsiktig lagring av de beste flaskene dine –for at de sakte men sikkert skal få modnes helt. Utstyrt med vintersikkerhetssystem og med Climadiffs patenterte Collector-hyller i sapeletre, får du virkelig noe utover det vanlige.

 

Avintage Vin- och champagnelagringsskap - AV176A+ (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Vi lanserer nå et Vin- og Champagnelagringsskap med plass til 178 flasker! Dette skapet fungerer utmerket til å oppbevare de beste vinene dine, men også for deg som vil lagre Champagne. Med innstillingsmulighetene for “Modulpelli”-hyllene kan du oppbevare både standard- og magnumflasker! Med det innebyggede vintersikkerhetssystemet kan du også føle deg helt trygg! Vinlagringsskapet står like bra i kjelleren som i vanlig romtemperatur.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Avintage Vinlagringsskap - AV306A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Et stort og luksuriøst vinlagringsskap fra Avintage, Climadiffs Premium Collection. Skapet er energieffektivt med energiklasse A+, og har plass til 294 flasker.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!