MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Frittstående vinskap


Et frittstående vinskap bør helst plasseres på et sted hvor varmen fra vinskapet får sirkulere på riktig måte – altså ikke innebygget. Her finner du frittstående vinskap i ulike størrelser som egner seg både til hjemmet og restauranten.

 

mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 12 Stainless (B: 39,5 x H: 51,5 x D: 53 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvee. Vinkjøleren har rustfritt design, med ergonomisk håndtak og hyller i tre for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinen på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 12 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 28 Stainless (B: 54,5 x H: 45,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med en justerbar temperatursone. Dette vinkjøleskapet har en rustfri finish og tre uttrekkbare trehyller som gjør at du på en elegant måte kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinkjøleskapet holder 28 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 43 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 1 justerbare temperaturson, rommer 43 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - VSV12F (B: 35,5 x H: 50,3 x D: 48 cm)

Lite svart vinskap med moderne utseende som passer perfekt inn hjemme på kjøkkenbenken. I dette vinskapet får du plass til 12 flasker. Fra franske Climadiff!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Severin frittstående vinskap - KS 9889 (B: 43 x H: 51,5 x D: 48 cm)

Lite, svart vinskap med 1 temperaturson från Severin. Dette vinskapet har plass til 15 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - Touch (B: 34,5 x H: 54 x D: 49 cm)

En helsvart vinkjøler med touchdisplay og speilblank sort front som reflekterer lys. Kjølesystemet fra Peltier gir lav vibrasjon, slik at du har trygg oppbevaring av vinflaskene. Eksklusive hyller i stål finner du inne i skapet. Kjøleskapet har to temperatursoner i intervallet 7-18 grader, og holder et lavt lydnivå. Rommer 12 flasker

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - VSV27 (B: 45 x H: 73 x D: 52,5 cm)

Server vinene dine med riktig temperatur fra et svart, stilrent vinskap fra Climadiff – perfekt tilbehør til vinlagringsskapet ditt. Dette vinskapet har plass til 28 flasker fordelt på 6 hyller.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Severin frittstående vinskap - KS 9894 (B: 48 x H: 84 x D: 47 cm)

Mellomstort svart vinskap med 1 temperatursone fra Severin. Dette vinskapet har plass til 33 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Frittstående Termoelektrisk Vinkjøler Svart - 16 flasker (B: 25,2 x H: 84 x D: 51,5 cm)

Denne kjøleren passer perfekt til det stilrene hjemmet. Med detaljer som trehyller, LED-belysning og touch-display får man en mer luksuriøs følelse og gjør den til en veldig rimelig kjøler. Vinkjøleren har en lav vibrasjon med Peltier-teknikk og rommer 16 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS28A (B: 43 x H: 82,5 x D: 48 cm)

Liten frittstående vinskap fra franske Climadiff. Svart design med lekre detaljer i sølv som gir et meget stilrent uttrykk! Plass til 28 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS34 (B: 48 x H: 85 x D: 43 cm)

Et klassisk svart vinskap, i en mindre modell, som rommer 34 av vinflaskene dine fordelt på 7 hyller. Oppbevar vinen din i et vinskap fra Climadiff, med korrekt temperatur og få serveringsklar vin hver gang.

Symbol: Energiklasse A

Les mer
 


Frittstående vinskap – 24 flasker (B: 35,5 x H: 84 x D: 51,1 cm)

Stilrent og stillegående, frittstående vinskap med plass til 24 stk. flasker fordelt på to stk. justerbare temperatursoner. Perfekt for deg som vil kjøle både rødvin og hvitvin samtidig! Designet i rustfritt stål med elegante detaljer, touchdisplay, LED–belysning og uttrekkbare hyller i tre.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - VSV105 (B: 59,5 x H: 114 x D: 62 cm)

Enkelt, romslig og prisgunstig vinkjøleskap fra Climadiffs serie Vin sur Vin. Dette vinskapet har plass til 100 flasker fordelt på 5 trehyller. Med en stilig svart design og ramme i rustfritt stål får du et vinkjøleskap med et stilrent uttrykk!
Les mer

 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Stainless (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 126 Stainless (B: 59,5 x H: 159 x D 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer med et rustfritt design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuevée frittstående vinskap - WineExpert 126 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer med et svart design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskapSymbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfitt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 40 Stainless (B: 55 x H: 60 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinskap fra mQuvée med regulerbar temperatursone. Dette vinskapet har en rustfri finish og 4 uttrekkbare trehyller som gjør at du elegant kan vise frem den beste vinen din. Vinskapet har også et effektivt kullfilter som sørger for at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinskapet rommer 40 flasker og har energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 40 Powder White (B: 54,5 x H: 59,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinskap fra mQuvée med regulerbar temperatursone. Dette vinskapet har tre uttrekkbare trehyller som gjør at du på en elegant måte kan vise frem den beste vinen din. Vinskapet har et effektiv kullfilter som sørger for at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinskapet rommer 40 flasker og har energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 59 Stainless (B: 54,5 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapt er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt bort fra vinflaskene dine. Vinkjøleskapet holder 57 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 59 Powder White (B: 54,5 x H: 88,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap i matt hvitt fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt borte fra vinflaskene dine. Vinkjøleskapet holder 57 flasker og har energiklasse A.  

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Stainless (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 56,3 cm)

Stilfullt frittstående vinskap fra mQuvée med 2 justerbare temperatursoner. Vinskapet har en elegant presentasjonshylle - presentere dine vinflasker på en god måte! Vinskapet har kulfilter, energiklass A, 8 uttrekkbare trehyller og plass til 87 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Anthracite Black (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 57 cm)

Stort og stilrent, frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet kommer med en displayhylle, noe som gjør at du på elegant måte kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinkjøleskapet holder 87 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Powder White (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 57 cm)

Stort og stilrent, frittstående vinkjøleskap i matt hvit finish fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet kommer med en displayhylle, noe som gjør at du på elegant sett kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Denne vinkjøleren holder 89 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS33A (B: 48 x H: 83,5 x D: 49 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff. Svart design med lekre detaljer i sølv som gir et meget stilrent uttrykk! Plass til 33 flasker

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS52 (B: 49,5 x H: 85 x D: 56,5 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff med ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 52 flasker.Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CV41DZX (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm

Frittstående vinskap fra franske Climadiff. 2 temperatursoner sørger for at du enkelt kan lagre de serveringsklare rødvinene dine i den nederste delen og hvitvinene i den øverste delen. Ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 40 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Frittstående vinkjøleskap – WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Endelig et vinkjøleskap med en dybde på 60 cm! Eksklusivt, stort og frittstående vinkjøleskap, laget i Danmark. Med en dybde på 60 cm, er dette et vinkjøleskap som passer perfekt inn i de fleste skandinaviske hjem. Man kan stille inn en temperatur i bunn av skapet og en annen i toppen, temperaturen i skapet vill ligge mellom disse (temperaturen i skapet vil öke oppover i skapet). Med mørkt glass får du et skap som gir et diskret og stilig inntrykk. Dette vinkjøleskapet har plass til 147 flasker og kommer med en stilig displayhylle.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Les mer
 


Frittstående vinkjøleskap – WineSelection 185 (B:59,5 x H:185 x D: 60 cm)

Endelig et vinkjøleskap med en dybde på 60 cm! Eksklusivt, stort og frittstående vinkjøleskap, laget i Danmark. Med en dybde på 60 cm, er dette et vinkjøleskap som passer perfekt inn i de fleste skandinaviske hjem. Man kan stille inn en temperatur i bunn av skapet og en annen i toppen, temperaturen i skapet vill ligge mellom disse (temperaturen i skapet vil öke oppover i skapet). Med sitt mørke glass gir skapet et diskret og stilig inntrykk! Dette vinkjøleskapet har plass til 146 flasker.

Les mer
 


Frittstående vinkjøleskap – WineSelection 185D (B:59,5 x H:185 x D:60 cm)

Endelig et vinkjøleskap med en dybde på 60 cm! Eksklusivt, stort og frittstående vinkjøleskap, laget i Danmark. Med en dybde på 60 cm, er dette et vinkjøleskap som passer perfekt inn i de fleste skandinaviske hjem. Med vinkjøleskapets dør, som er helt og holdent av glass, eksponeres vinflaskene dine på en elegant måte! Man kan stille inn en temperatur i bunn av skapet og en annen i toppen, temperaturen i skapet vill ligge mellom disse. (temperaturen i skapet vil öke oppover i skapet). Dette vinkjøleskapet har plass til 197 flasker.

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!