MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Frittstående vinskap


Et frittstående vinskap bør helst plasseres på et sted hvor varmen fra vinskapet får sirkulere på riktig måte – altså ikke innebygget. Her finner du frittstående vinskap i ulike størrelser som egner seg både til hjemmet og restauranten.

 

mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 12 Stainless (B: 39,5 x H: 51,5 x D: 53 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvee. Vinkjøleren har rustfritt design, med ergonomisk håndtak og hyller i tre for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinen på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 12 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Cavin - Frittstående termoelektrisk vinskap - 12 flasker (B: 34,5 x H: 49 x D: 54)

Nyhet! Endelig kan vi tilby en liten, stilren og rimelig vinskap i helhvit utførelse! Vinskapet har plass til 12 flasker og har to justerbare temperatursoner så det er mulig å avkjøle både rødvin og hvitvin samtidig. Den har uttrekkbare hyller i tre, LED-lys og termoelektrisk kjøling. Det perfekte vinskapet for kjøkkenbenken, sidebordet eller stående på gulvet.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Les mer
 


Frittstående termoelektrisk vinskap Svart - 16 flasker (B: 25,2 x H: 84 x D: 51,5 cm)

Denne kjøleren passer perfekt til det stilrene hjemmet. Med detaljer som trehyller, LED-belysning og touch-display får man en mer luksuriøs følelse og gjør den til en veldig rimelig kjøler. Vinkjøleren har en lav vibrasjon med Peltier-teknikk og rommer 16 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


Severin frittstående vinskap - KS 9889 (B: 43 x H: 51,5 x D: 48 cm)

Lite, svart vinskap med 1 temperaturson från Severin. Dette vinskapet har plass til 15 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Frittstående vinskap – 24 flasker (B: 35,5 x H: 84 x D: 51,1 cm)

Stilrent og stillegående, frittstående vinskap med plass til 24 stk. flasker fordelt på to stk. justerbare temperatursoner. Perfekt for deg som vil kjøle både rødvin og hvitvin samtidig! Designet i rustfritt stål med elegante detaljer, touchdisplay, LED–belysning og uttrekkbare hyller i tre.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 28 Stainless (B: 54,5 x H: 45,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med en justerbar temperatursone. Dette vinkjøleskapet har en rustfri finish og tre uttrekkbare trehyller som gjør at du på en elegant måte kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinkjøleskapet holder 28 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Cavin - Frittstående termoelektrisk vinskap - 28 flasker (B: 46 x H: 74 x D: 52 cm)

Et rimelig vinskap for det moderne hjemmet! Rustfri utførelse, hyller i tre og LED-belysning gir det frittstående vinskapet et stilfullt preg. Vinskapet har plass til 28 flasker, har en justerbar temperatursone og har et lavt vibrasjonsnivå takket være Peltier-teknologi.

Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Cavin - Frittstående termoelektrisk vinkjøleskap - 32 flasker (B: 40 x H: 85 x D: 52 cm)

Svart, stilren og regulerbar! Dette frittstående vinkjøleskapet har to regulerbare temperatursoner som gjør det mulig å avkjøle både rødviner og hvitviner samtidig .Vinkjøleskapet har en kapasitet på hele 32 flasker og drives ved hjelp av Peltier-teknologi, noe som gir mindre vibrasjon. Vinkjøleskapet har dessuten metallhyller, LED-lys og glassdør.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Två temperaturzoner

Les mer
 


Severin frittstående vinskap - KS 9894 (B: 48 x H: 84 x D: 47 cm)

Mellomstort svart vinskap med 1 temperatursone fra Severin. Dette vinskapet har plass til 33 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CV41DZX (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm

Frittstående vinskap fra franske Climadiff. 2 temperatursoner sørger for at du enkelt kan lagre de serveringsklare rødvinene dine i den nederste delen og hvitvinene i den øverste delen. Ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 40 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 43 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 1 justerbare temperaturson, rommer 43 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS52 (B: 49,5 x H: 85 x D: 56,5 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff med ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 52 flasker.Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 59 Stainless (B: 54,5 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapt er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt bort fra vinflaskene dine. Vinkjøleskapet holder 57 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 59 Powder White (B: 54,5 x H: 88,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap i matt hvitt fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt borte fra vinflaskene dine. Vinkjøleskapet holder 57 flasker og har energiklasse A.  

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Stainless (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Powder White (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 57 cm)

Stort og stilrent, frittstående vinkjøleskap i matt hvit finish fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet kommer med en displayhylle, noe som gjør at du på elegant sett kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Denne vinkjøleren holder 89 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Stainless (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 56,3 cm)

Stilfullt frittstående vinskap fra mQuvée med 2 justerbare temperatursoner. Vinskapet har en elegant presentasjonshylle - presentere dine vinflasker på en god måte! Vinskapet har kulfilter, energiklass A, 8 uttrekkbare trehyller og plass til 87 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 126 Stainless (B: 59,5 x H: 159 x D 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer med et rustfritt design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 126 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer med et svart design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskapSymbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfitt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!