Frittstående vinskap | Vinskap fra Vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Frittstående vinskap


Et frittstående vinskap bør helst plasseres på et sted hvor varmen fra vinskapet får sirkulere på riktig måte – altså ikke innebygget. Her finner du frittstående vinskap i ulike størrelser som egner seg både til hjemmet og restauranten.

 

mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 12 Stainless (B: 39,5 x H: 51,5 x D: 53 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvee. Vinskapet har rustfritt design, med ergonomisk håndtak og hyller i tre for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinen på best mulig måte. Vinskapet rommer 12 flasker.

Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Cavin frittstående vinskap - Northern Collection 4 (veggmonterbar) (B: 40,9 x H: 46 x D: 28,8 cm)

Et mindre, men elegant vinskap for deg med lite plass! Et unikt vinskap som du kan henge på veggen og pent plassere vinflaskene dine på. Du kan også bruke det frittstående og plassere det på et bord eller en kjøkkenbenk. Vinskapet er utrustet med trehyller og rommer 4 flasker.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låg ljudnivå

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 82 x D: 49,6 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i svart design, med trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


Cavin frittstående vinskap – Polar Collection 31 (B: 49,3 x H: 84 x D: 58,7 cm)

Server vinene dine ved perfekt serveringstemperatur! Cavins frittstående vinskap har to justerbare temperatursoner for rødvin i den nedre og hvitvin i den øvre sonen. Håndtak og dør i rustfritt stål gir en moderne design som ledsages av energiklasse G, kompressorkjøling og plass til 32 flasker.<

Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Severin frittstående vinskap - KS 9894 (B: 48 x H: 84 x D: 47 cm)

Mellomstort svart vinskap med 1 temperatursone fra Severin. Dette vinskapet har plass til 33 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 38 Fullglass Black (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 38 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 43 Stainless (B: 39,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 1 justerbare temperaturson, rommer 43 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 49 Stainless (B: 54,5 x H: 85 x D: 55,5 cm)

Stilrent frittstående vinskap fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinskapet er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt bort fra vinflaskene dine. Vinskapet holder 49 flasker og har energiklasse G. 

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 49 Powder White (B: 54,5 x H: 85 x D: 55,5 cm)

Stilrent frittstående vinskap i matt hvitt fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinskapet er utrustet med både en elegant displayhylle og et effektivt kullfilter som holder uønsket lukt borte fra vinflaskene dine. Vinskapet holder 49 flasker og har energiklasse G.  

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Cavin frittstående vinskap – Polar Collection 49 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Frittstående vinskap i svart design fra Cavin. Vinskapet rommer opptil 45 flasker og har én temperatursone. Vinskapet er utstyrt med kompressorkjøling, trehyller og har energiklasse G. Nederst i vinskapet er det en elegant displayhylle der vinene dine vises frem på aller beste måte!

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Cavin Frittstående vinskap – Polar Collection 50 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Et frittstående vinskap i rustfri design fra Cavin. Vinskapet rommer opptil 45 flasker og har én temperatursone. Vinskapet er utstyrt med kompressorkjøling, trehyller og har energiklasse G. Nederst i vinskapet er det en elegant displayhylle der vinene dine vises frem på aller beste måte!

Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Cavin Frittstående vinskap - Polar Collection 51 (B: 54 x H: 84,5 x D: 54,8 cm)

Frittstående vinskap med to justerbare temperatursoner og plass til 37 flasker. Vinskapet fra skandinaviske Cavin har en UV-beskyttet glassdør, elektronisk regulering og kompressorkjøling. Nederst har vinskapet en utstillingshylle som gjør at du kan vise frem noen av vinene som du liker ekstra godt.

Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS52 (B: 49,5 x H: 85 x D: 56,5 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff med ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 52 flasker.Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 66 Stainless (B: 59,5 x H: 104 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, rommer 66 flasker og er energiklasse G.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 70 Stainless (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stilfullt frittstående vinskap fra mQuvée med 2 justerbare temperatursoner. Vinskapet har en elegant presentasjonshylle - presentere dine vinflasker på en god måte! Vinskapet har kulfilter, energiklass G, 8 uttrekkbare trehyller og plass til 70 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 70 Powder White (B: 54,5 x H: 119,5 x D: 55,5 cm)

Stort og stilrent, frittstående vinskap i matt hvit finish fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinskapet kommer med en displayhylle, noe som gjør at du på elegant sett kan vise frem de beste vinene dine. Vinskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinskapet holder 70 flasker og har energiklasse G. 

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 126 Stainless (B: 59,5 x H: 159 x D 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer med et rustfritt design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 126 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 159 x D: 63 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer med et svart design, med ergonomiske håndtak og hyller i treverk for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner og rommer 126 flasker.

Symbol: Frittstående vinskapSymbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Fullglass Black (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i svart design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée Frittstående vinskap - WineExpert 192 Fullglass Black Label-view (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stort og moderne vinskap med 11 uttrekkbare hyller i label-view-modell som gjør etikettene på vinflaskene godt synlige. Det svarte vinskapet er frittstående og har justerbar temperatursone, ergonomisk håndtak og UV-beskyttet glassdør som beskytter vinene mot skadelig sollys. Vinskapet rommer 153 flasker.Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfitt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskap har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Frittstående vinskap - FZ 295 W (B: 59,5 x H: 157 x D: 60 cm)

Mellomstort frittstående vinskap i moderne design, produsert i Danmark. Vinskapet har regulerbar temperatur øverst og nederst, overgangen derimellom skjer gradvis. Vinskapet har plass til 147 flasker og leveres med en elegant utstillingshylle.Les mer
 


Frittstående vinskap - FZ 365 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60 cm)

Stort frittstående vinskap i moderne design, produsert i Danmark. Vinskapet har regulerbar temperatur øverst og nederst, overgangen derimellom skjer gradvis. Vinskapet har plass til 197 flasker og leveres med en elegant utstillingshylle!Les mer
 


Frittstående vinskap - FZ 414 W (B: 59,5 x H: 186 x D: 60,5 cm)

Stort frittstående vinskap som er produsert i Danmark. Vinskapet har regulerbar temperatur øverst og nederst, overgangen derimellom skjer gradvis. Vinskapet har plass til 197 flasker og gir et diskré inntrykk med sitt mørke glass!Les mer
 


Frittstående vinskap - VKG 571 (B: 59,5 x H: 185 x D: 59,5 cm)

Mellomstort frittstående vinskap i helt svart design, produsert i Danmark. Vinskapet har én temperatursone og trehyller i ubehandlet eik. Utstillingshyllen nederst egner seg glimrende til å oppbevare åpnede vinflasker. Vinskapet har plass til 116 flasker.Les mer
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!