MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

mQuvée – helintegrerte vinskap


Her finner du alle våre innbyggbare vinskap med en dør som er 700 mm høy – spesialtilpasset for akkurat det skandinaviske markedet og passer i kjøkken fra blant annet Marbodal og HTH. Et vinskap med 700 mm høy dør gjør kjøkkenet helhetlig og passer med de øvrige kjøkkenskapene. En nødvendighet i det moderne og skandinaviske kjøkkenet! Vinskapene har et svært lavt lydnivå og har energiklasse A.

 

mQuvée helintegrert vinskap - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)

Integrer vinskapet med resten av kjøkkenet! Revolusjonerende og helintegrert vinskap fra mQuvée. Dette vinskapet kommer med en "technical door" og helintegrerte hengsler som svinger over sin egen akse. Dette innebærer at du selv kan montere på en kjøkkenskapdør, utenpå vinskapdøren - en moderne og smart løsning! Monteringen er enkel og tar ikke mer enn 30 minutter. Det eneste du trenger, er en kjøkkenskapdør. Kjøkkenskapdøren må være minst 770 mm høy. Vinskapet kommer med elegante detaljer som hyller i tre, har plass til 50 flasker og har energiklasse A+. Det perfekte vinskapet for hjemmet ditt!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Inbyggbar produktSymbol: Winestorage technology

Les mer

 


mQuvée helintegrert vinlagringsskap - WineStore 78 (B: 59,5 x H: 78/94 x D: 57 cm)

Integrer vinlagringsskapet ditt med resten av kjøkkenet! Revolusjonerende og helintegrert vinlagringsskap fra mQuvée. Vinlagringsskapet kommer med en "technical door" og helintegrerte hengsler som svinger over sin egen akse. Dette innebærer at du selv kan montere på en kjøkkenskapdør, utenpå vinlagringsskapdøren - en moderne og smart løsning! Monteringen er enkel og tar ikke mer enn 30 minutter, Det eneste du trenger, er en kjøkkenskapdør. Kjøkkenskapdøren må være minst 770 mm høy. Vinlagringsskapet kommer med en solid dør, sirkulasjon som sikrer luktfrihet, har plass til 50 flasker og har energiklasse A+. Juster temperaturen, plasser flaskene og la skapet stå for den perfekte lagringen av din vin!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Monotemperatur Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!