Integrerbart Vinskap | Vinskap fra Vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Integrerbare vinskap


Integrerbare vinskap i rustfri, svart eller hvit utførelse. Vinskapene finnes i størrelsene 28-81 flasker og finnes med 1, 2 eller 3 temperatursoner. Her kan du trygt oppbevare vinene dine og servere dem med riktig temperatur til den perfekte middagen!

 

Cavin integrerbart Vinskap - Scandinavian Collection 18 (B: 59,5 x H: 445 x D: 560 cm)

Moderne integrerbart vinskap i svart utførelse. Kompressorkjøling og hyller av tre gir perfekte forutsetninger for å lagre vinen på en flott og effektiv måte. Denne vinkjøleren har plass til 18 flasker.

Symbol: Integrerbart vinskap

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 24S Stainless (B: 59 x H: 45,5 x D: 56,3 cm)

Rustfritt integrerbart vinskap fra mQuvée med plass til 28 vinflasker som lett plasseres på tre uttakbare hyller av tre. Det er i energiklasse A og er stillegående. Monteres akkurat som en innbyggbar ovn! 

Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper Exclusive 25D Push/Pull Custom Made (B: 59,2 x H: 59,5 x D: 55,9 cm)

Nå kan du få et vinskap fra mQuvée i samme farge som dørene på kjøkkeninnredningen, veggene eller også hvitevarene. Bryt med et Custom Made vinskap og få en fargeklatt i rommet! Alt du trenger er en fargekode – så tar vi oss av resten!Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper Exclusive 25D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 59,5 x D: 55,9 cm)

Eksklusiv nyhet! For deg som ønsker et integrerbart vinskap uten håndtak er WineKeeper 25D et opplagt valg. Med en push/pull-løsning åpner du enkelt vinskapet med et lett trykk på døren - perfekt for deg som ønsker et moderne vinskap med det lille ekstra. Vinskapet har to temperatursoner, plass til 25 flasker og energiklasse F.Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 36D Stainless (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Rustfritt integrerbart vinskap fra mQuvée med plass til 34 flasker som fint fordeles på skapets 3 uttrekkbare hyller i tre. Dette vinskapet har 2 temperatursoner, og kan fås i hvit, rustfri og sort utførelse. Vinskapet kan enkelt bygges inn i resten av kjøkkenmiljøet – på samme måte som en innbyggbar ovn. Vinskapet er dessuten stillegående, og har energiklasse A.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 36D Modern (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrerbart vinskap i både svart og rustfri finish - perfekt for det moderne hjemmet! Dette vinskapet fra mQuvée har plass til 34 flasker som fordeles fint på vinkjølerens 3 uttrekkbare hyller i tre. Vinskapet kan enkelt bygges inn i resten av kjøkkenmiljøet, på samme måte som en innbyggbar ovn. Dette vinskapet er dessuten stillegående og har energiklasse A.Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper 25D Anthracite Black (B: 59 x H: 59,5 x D: 55 cm)

Integrerbart vinkjøleskap i mattsvart design - perfekt til det moderne hjemmet! Dette vinkjøleskapet fra mQuvée har plass til 25 flasker som flott fordeles på kjøleskapets 3 uttrekkbare hyller av tre. Vinkjøleskapet er enkelt å bygge inn i resten av kjøkkenmiljøet, på samme måte som en innbyggbar ovn. Dette vinkjøleskapet er dessuten stillegående og har energiklasse F. 

Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


Avintage Premium integrerbart vinskap - AVI48CDZA (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,4 cm)

Hvis det skal bli riktig pent på kjøkkenet, er det et fullintegrert vinskap du trenger. Dette får du fra Climadiffs premiumvaremerke, Avintage. Spesielt for dere som bygger nytt! Her får dere hele vinskapet integrert med resten av kjøkkenutseendet, akkurat som man kan gjøre med en innbyggbar ovn. Dette svarte vinskapet har 2 soner og 4 uttrekkbare trehyller samt 1 utstillingshylle. Plass til 52 flasker.Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper 49D Fullglass Black (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Svart, stilrent vinskap fra mQuvée som holder 49 stykker vinflasker. Det har to justerbare temperatursoner som lar deg stille inn to forskjellige temperaturer for rød og hvit vin i samme kap. Vinflaskene presenteres i flotte uttrekkbare hyller av tre. Vinskapet er stillegående med energiklasse G.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper 49D Powder White (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilrent vinkøleskab fra mQuvée med en mathvid finish. Skabet kan rumme 49 flasker. Med de 2 justérbare temperaturzoner og 5 træhylder med udtræk er du klar til at køle både rød- og hvidvine. Vinkøleskabet er støjsvagt og har energimærkningen G. Det er ligeledes enkelt at montere i dit køkken – nøjagtigt som en indbygningsovn.

Symbol: Integrérbare vinkøleskabe Symbol: Lavt lydniveau Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 justerbare temperaturzoner

Klik her for flere billeder og mere information
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 59D Stainless (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilrent vinskap fra mQuvée med rustfri finish som holder 57 flasker. Med to justerbare temperatursoner med seks uttrekkbare trehyller, er den perfekt til å kjøle både rød og hvit vin. Vinskapet er stillegående med energiklasse A og er enkel å montere i kjøkkenet ditt - akkurat som en innbyggbar ovn. 

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage integrerbart vinskap – AVI60CDZA (B: 59 x H: 59,5 x D: 56 cm)

Nyhet fra franske Climadiffs primavaremerke Avintage. Stilrent, svart integrerbart vinskap med plass til 36 flasker. Vinskapet integreres helt i et høyskap med ventilasjon bak, og passer perfekt for deg som skal pusse opp eller bygge nytt kjøkken. Eksklusivt for dette produktet er at det har 2 justerbare temperatursoner.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper 70D Anthracite Black (B: 59 x H: 123,4 x 55,9 cm)

Stilrent integrerbart vinskap med matt svart finish som holder 70 flasker. Dette vinkapet fra mQuvée har to justerbare temperatursoner og 8 uttrekkbare trehyller - perfekt for å kjøle både rød og hvit vin i. 

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper 70D Stainless (B: 59 x H: 123,4 x 55,9 cm)

Stilrent, integrerbart vinskap med rustfri finish som holder 70 flasker. Dette vinskapet fra mQuvée har to justerbare temperatursoner og 8 uttrekkbare trehyller - perfekt for å kjøle både rød og hvit vin i.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineKeeper Exclusive 112D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 178,4 x D: 55,9 cm)

Eksklusiv nyhet! Innovativt integrerbart vinskap for deg som liker å variere mellom ulike typer vin! Takket være de to justerbare temperatursonene kan du kjøle flere viner med ulike serveringstemperaturer samtidig. Hvit belysning og stålfronter på alle de 15 trehyllene gir en stilfull innredning som kompletteres av smarte detaljer som blant annet en utstillingshylle der du kan vise frem vinene som du vil fremheve litt ekstra.

Symbol: Multitemperatur

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!