MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Kjøpsinformasjon


Om våre vinkjølere

Vi selger først og fremst vinkjølere fra kvalitetsmerkene Climadiff, Caso Germany og Severin. I tillegg til å ha et heldekkende kontaktnett for produktservice, besitter vi også store kunnskaper. Søker du et annet produkt enn det vi viser i vårt sortiment, så er du velkommen til å ringe oss, da vi ofte kan ordne dette også.


Innbetalning

Innbetaling gjøres mot faktura via Collector eller med kortbetaling direkte på nettsiden og kjøleren sendes omgående. Ved online bestilling sendes det en automatisk ordrebekreftelse ut via epost med informasjon om bestillingen. Vi forbeholder oss retten for eventuelle utsolgte varer, og vil i så fall kontakte kunden om dette via epost. Hvis du som kunde velger Collector faktura tilkommer en fakturaavgift på 99 kr.

Kortbetaling
Ved kortbetaling reserveres beløpet direkte på kortet når du bestiller. Beløpet trekkes fra kortet innen 30 dager etter at bestillingen er gjennomført. I tilfeller der du som kunde ikke kan eller ønsker å få bestillingen levert innen 30 dager, og du ikke ønsker at pengene skal trekkes fra kontoen før varen sendes, ber vi deg om å velge et annet betalingsalternativ.

Collector faktura
I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger faktura som betalingsmåte, får du varene dine hjem før du betaler. Du kan så velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Ved bruk av papirfaktura påløper en avgift på 29 kr. Du kan bare bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år ved bestilling. Når du har fått fakturaen, kan du velge å delbetale i opptil 36 måneder ved å betale det laveste beløpet som er oppgitt på fakturaen. Ved delbetaling kommer en rente på 19,2 % per år i tillegg. En enkel kredittsjekk utføres, noe som i enkelte tilfeller innebærer kredittopplysninger. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrente. For å lese de fullstendige vilkårene for Collectors faktura, se lenkene nedenfor:
Allmenne Vilkår for Faktura og Kontokreditt
Standardisert Europeisk Konsumentkredittinformasjon

Leveranse

Alle våre vinkjølere sendes fraktfritt. Dersom du kjøper en vinkjøler av oss leveres den hjem til din bopel i Norge. Du trenger altså ikke hente den på et utleveringssted. Merk deg samtidig at Bring ikke bærer produktet inn i boligen. De kommer mao ikke til å bære den “ned i kjelleren” eller “opp i øverste etasje av blokka”. Bring leverer den enten ved innkjørselen eller ved inngangen i første etasje. Kjøleren leveres på en halvpalle og er ferdigmontert. Det finnes to ulike leveringsmåter: I forbindelse med utkjøring til privatpersoner tar Bring kontakt noen dager før levering, og bestemmer en god dato for utkjøring. Foretakskunder kan selvfølgelig også bli kontaktet av Bring, men vi vil da at du kontakter oss om dette i forkant av bestillingen.

Leveringstiden er ca 5 dager fra mottatt produktbestilling og godkjent innbetaling. Til avsidesliggende steder kan frakten ta lengre tid.

Ved endring av leveranseadresse påløper en avgift på 245 kr.

Garanti, angrefrist og reklamasjoner

2 ukers angrefrist gjelder for samtlige produkter. Dette betyr at du kan returnere det bestilte produktet innen 2 uker etter det at du mottok det, dersom du ønsker å heve kjøpet. Det er meget viktig at produktet returneres til oss i samme tilstand som det var da vi sendte det til deg. Det er med andre ord helt i orden å pakke opp produktet og å prøve det, men sørg for å spare på emballasjen dersom du er usikker, slik at du kan bruke den om igjen ved behov. Benytter du deg av angrefristen, står du selv for returfraktkostnadene. Også for reklamasjoner må produktet returneres i den originale produktemballasjen. Samtlige vinskap og vinlagringsskap har 2 års garanti, med service hjemme hos kunden for de større enhetene.Lenker

Merkervarer
Kjøpsguide for vinkjølerKUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!