MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Kjøpsinformasjon


Om våre vinskap

Vi selger først og fremst vinskap fra kvalitetsmerkene mQuvée, Climadiff og Severin. I tillegg til å ha et heldekkende kontaktnett for produktservice, besitter vi også store kunnskaper. Søker du et annet produkt enn det vi viser i vårt sortiment, så er du velkommen til å ringe oss, da vi ofte kan ordne dette også.


Innbetalning

Innbetaling gjøres mot faktura via Collector eller med kortbetaling direkte på nettsiden og kjøleren sendes omgående. Ved online bestilling sendes det en automatisk ordrebekreftelse ut via epost med informasjon om bestillingen. Vi forbeholder oss retten for eventuelle utsolgte varer, og vil i så fall kontakte kunden om dette via epost. Hvis du som kunde velger Collector faktura tilkommer en fakturaavgift på 99 kr.

Kortbetaling
Ved kortbetaling reserveres beløpet direkte på kortet når du bestiller. Beløpet trekkes fra kortet innen 30 dager etter at bestillingen er gjennomført. I tilfeller der du som kunde ikke kan eller ønsker å få bestillingen levert innen 30 dager, og du ikke ønsker at pengene skal trekkes fra kontoen før varen sendes, ber vi deg om å velge et annet betalingsalternativ.

Collector faktura
I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger faktura som betalingsmåte, får du varene dine hjem før du betaler. Du kan så velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler. Ved bruk av papirfaktura påløper en avgift på 29 kr. Du kan bare bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år ved bestilling. Når du har fått fakturaen, kan du velge å delbetale i opptil 36 måneder ved å betale det laveste beløpet som er oppgitt på fakturaen. Ved delbetaling kommer en rente på 19,2 % per år i tillegg. En enkel kredittsjekk utføres, noe som i enkelte tilfeller innebærer kredittopplysninger. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrente. For å lese de fullstendige vilkårene for Collectors faktura, se lenkene nedenfor:

Allmenne Vilkår for Faktura og Kontokreditt
Standardisert Europeisk Konsumentkredittinformasjon

Leveranse

Alle våre vinskap sendes fraktfritt. Dersom du kjøper et vinskap av oss leveres den hjem til din bopel i Norge. Du trenger altså ikke hente den på et utleveringssted. Merk deg samtidig at Bring ikke bærer produktet inn i boligen. De kommer mao ikke til å bære den “ned i kjelleren” eller “opp i øverste etasje av blokka”. Bring leverer den enten ved innkjørselen eller ved inngangen i første etasje. Kjøleren leveres på en halvpalle og er ferdigmontert. Det finnes to ulike leveringsmåter: I forbindelse med utkjøring til privatpersoner tar Bring kontakt noen dager før levering, og bestemmer en god dato for utkjøring. Foretakskunder kan selvfølgelig også bli kontaktet av Bring, men vi vil da at du kontakter oss om dette i forkant av bestillingen.

Leveringstiden er ca 5 dager fra mottatt produktbestilling og godkjent innbetaling. Til avsidesliggende steder kan frakten ta lengre tid.

Ved endring av leveranseadresse påløper en avgift på 245 kr.

Garanti, angrefrist og reklamasjoner

2 ukers angrefrist gjelder for samtlige produkter. Dette betyr at du kan returnere det bestilte produktet innen 2 uker etter det at du mottok det, dersom du ønsker å heve kjøpet. Det er meget viktig at produktet returneres til oss i samme tilstand som det var da vi sendte det til deg. Det er med andre ord helt i orden å pakke opp produktet og å prøve det, men sørg for å spare på emballasjen dersom du er usikker, slik at du kan bruke den om igjen ved behov. Benytter du deg av angrefristen, står du selv for returfraktkostnadene. Også for reklamasjoner må produktet returneres i den originale produktemballasjen. Samtlige vinskap og vinlagringsskap har 2 års garanti, med service hjemme hos kunden for de større enhetene.Lenker

Merkervarer
Kjøpsguide for vinskap


Vår personvernpolicy


Vår policy for personvern baserer seg på EUs personvernforordning, også kalt GDPR. Hele publikasjonen og mer informasjon kan leses på nettstedet deres

Lindström & Sondén AB, 556762-7392, Havsbadsvägen 1, 262 63 Ängelholm, er eieren av data som er samlet fra denne siden. Denne personvernpolicyen regulerer hvordan vi håndterer innsamlet data.

1. Hvorfor og hvordan lagrer vi data?
Lindström & Sondén AB samler brukerinformasjon for å kunne tilby en god kjøpsopplevelse. Vi samler inn informasjon av tre grunner:

A. For å kunne sluttføre kjøp
B. Gjennom kundekontakten som oppstår når kunden kontakter oss
C. Gjennom vårt lojalitetsprogram

Informasjonen kan inneholde navnet, leverings- og fakturaadressen, e-postadressen og telefonnummeret ditt, samt bestemte detaljer rundt kjøp og kontakt. Vennligst se Bilag 1 for detaljert informasjon om informasjonen vi lagrer. Utover datalagringen, mottar vi IP-adressen din automatisk når du besøker våre nettsider; dette for å lære oss mer om tekniske deler som nettlesere og operativsystem. Dette er ikke tilknyttet personlig informasjon.

Våre nettsteder bruker informasjonskapsler (cookies) for at de skal kunne fungere på en god måte.

2. Av hvilke grunner lagrer vi data?
EU har listet en rekke grunner som betraktes som lovlige for å lagre data, som informasjon som trengs for å kunne sluttføre en kontrakt eller et samtykke. Se bilag 1 for en spesifisering av hvilke grunner vi baserer vår datainnsamling på.

3. Hvordan får dere mitt samtykke?
Når en bestilling legges inn, lagres informasjonen med hjemmel i kontraktmessige grunner for å kunne inngå en kjøpsavtale. Når du deler dine personlige opplysninger ved å ta del i vårt lojalitetsprogram eller ved å ta kontakt med vår kundetjeneste, forutsetter vi ditt samtykke til lagring av data etter vilkårene oppgitt i denne publikasjonen. Vi lagrer informasjonen kun for det bestemte tilfellet.

4. Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?
Hvis du etter å ha deltatt i vårt lojalitetsprogram eller etter å ha hatt kundekontakt med oss skulle angre, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss på følgende måter: med e-post til info@lsbolagen.se eller ved å skrive til LSbolagen, Havsbadsvägen 1, Ängelholm, 262 63 SWEDEN.
Det samme gjelder for ønsket om å flytte informasjonen til andre firma eller virksomheter.

5. Sikkerhet
Vi følger markedets «best practice» for å sikre at vi beskytter din personlige informasjon på best mulig måte. Hovedhensikten er å hindre at informasjonen går tapt, blir brukt på feil måte, endres eller ødelegges.

Personlig informasjon deles ikke med tredjeparter, bortsett fra:
● Til myndigheter ved mistanke om lovbrudd. Vi er pålagt å dele informasjon hvis det foreligger en mistanke om at det har skjedd ulovligheter
● Godkjente partnere som trenger bestemt informasjon for å kunne sluttføre et kjøp. Dette omfatter:
o Logistikkpartnere for levering av varen
o Betalingspartnere for å ta betalt for din ordre
○ IT-partnere som vi trenger for å drive vår virksomhet, f.eks. driftspartnere og kundeservice – programvare

6. Endringer i vår personvernpolicy
Alle endringer i personvernpolicyen vår kommer til å bli publisert på vår hjemmeside. Hvis dette er kritiske endinger eller endringer som haster, kan de også bli sendt ut via e-post.

KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!