MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Her finner du en eksklusiv vinskap fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.

 

Climadiff Vinlagringsskap - CVP270A+ (B: 62 H: 186 D: 71 cm) BVID3211

For den ekte finsmakeren som lagrer vinen sin, anbefaler vi franske Climadiff. Med lang erfaring er de i dag nummer 1 i Frankrike innen vinlagring. Dette vinlagringsskapet har en solid dør, har plass til 264 flasker og har energiklasse A+.

Hvorfor selges dette produktet til et redusert pris?
Vinlagringsskapet er en retur på grunn av transportskade. Skapet har riper og bulker. Skadene påvirker ikke funksjonellt uten kun estetisk. Bilder på skadene kan sendes etter kontakt på e-post.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap - WineCave 60D Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm) BV1982

Rustfritt vinskap fra mQuvée med 5 uttrekkbare trehyller og plass til 45 flasker. Kan bygges inn under kjøkkenbenken, men tar seg også godt ut frittstående. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner, kulfilter og energiklasse A.

Hvorfor selges dette produktet til et redusert pris?
Vinskapet er et angret kjøp og har litt riper. Produkten er funksjonellt som ny. Bilder på skadene kan sendes etter kontakt på e-post.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Winestorage technology Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer
 


Avintage - vinlagringsskap - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Et lite, svart, frittstående vinlagringsskap fra franske Avintage! Et optimalt skap for alle som ikke ønsker et stort kjøleskap, men likevel vil oppbevare mange flasker. Ved hjelp av en justerbar temperatur på 5–18 grader kan du lagre 78 flasker med dine favorittviner ved riktig temperatur!

Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Avintage Premium integrerbart vinskap - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

For å få et virkelig lekkert kjøkken er det et fullstendig integrerbart vinskap fra det eksklusive merket Avintage dere skal ha – Climadiffs Premium Collection. Fremfor alt for dere som bygger nytt. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med en innebygd ovn. Dette rustfrie vinskapet har 2 soner, 4 uttrekkbare trehyller samt 1 presentasjonshylle. Plass til 52 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonhylle - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilrent vinkjøleskap i matt hvitt design fra mQuvée med presentasjonhylle, dobbeltdør med tilpassede dimensjoner for det skandinaviske markedet. Vinkjøleskapet har 2 justerbare temperatursoner – ideelt slik at du kan oppbevare serveringsklare røde og hvite viner i samme vinkjøleskap. Passer både som frittstående og montert under kjøkkenbenken. Kapasitet for totalt 31 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!