MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Her finner du en eksklusiv vinskap fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.

 

mQuvée frittstående vinskap - WineServe 28 Stainless (B: 54,5 x H: 45,5 x D: 57 cm)

Stilrent frittstående vinkjøleskap fra mQuvée med en justerbar temperatursone. Dette vinkjøleskapet har en rustfri finish og tre uttrekkbare trehyller som gjør at du på en elegant måte kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Dette vinkjøleskapet holder 28 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 24 Stainless (B: 39,5 x H: 88 x D: 54 cm)

Stilren og moderne vinkjøler fra mQuvée. Vinkjøleren kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Denne vinkjøleren har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinkjøleren har 2 justerbare temperatursoner, rommer 24 flasker og er energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Lavt støynivå Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonhylle - WineCave 30S Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk innebyggbar vinkjøler i rustfri finish som med en høyde på 82 cm er tilpasset det skandinaviske markedet. Vinkjøleren kommer med visnings- og displayhyller i tre som gjør det mulig å vise frem dine viner i en eksklusiv måte. Vinkjøleren har mulighet for å justere temperaturen (5-22 grader) i hele skapet. Alt du trenger å gjøre er å få flaskene på plass og la vinkjøleren gjøre resten!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer

 


Avintage innbyggbart vinskap - AVU23SX (B: 29,5 x H: 82/87 x D: 57,2 cm)

Storselgeren fra franske Avintage – Climadiffs Premium Collection! Stilrent vinskap med rustfrie detaljer som virkelig vil ta seg godt ut innebygd under kjøkkenbenken. Dette vinskapet har plass til 21 flasker.

Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Energiklasse A

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjon hylle - WineCave 60S Stainless (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Vinkjøleren for deg som ønsker å kjøle alle dine viner i en og samme temperatur! Med denne stilrene vinkjøleren i rustfri finish, med visnings- og displayhyller i tre, kan du vise frem dine viner på en elegant måte. Vinkjøleren kan enkelt bygges inn under kjøkkenbenken, men kan også brukes frittstående. Med en temperatursone og dør uten skjøter, får du en vinkjøler som gir kjøkkenet et stilrent inntrykk.Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 36D Powder White (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrerbart vinkjøleskap i matt hvit design - perfekt til det moderne hjemmet! Dette vinkjøleskapet fra mQuvée har plass til 34 flasker som flott fordeles på kjøleskapets 3 uttrekkbare hyller av tre. Vinkjøleskapet er enkel å bygge inn i resten av kjøkkenmiljøet, på samme måte som en innbyggbar ovn. Dette vinkjøleskapet er dessuten stillegående og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 81T Powder White (B: 59 x H: 123,4 x D: 56,3 cm)

Større integrerbart vinskap fra mQuvée med plass til 79 flasker. Eksklusive detaljer som hyller av tre, LED-belysning og 3 temperatursoner. Oppbevar både rød og hvit vin i serveringstemperatur og oppbevar noen flasker i lagringstemperatur. Vinskapet kommer i en matt hvit utførelse, er stille og enkelt å montere – akkurat som en integrert ovn!

Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Winestorage technology Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Multitemperatur

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 89D Anthracite Black (B: 59 x H: 123,4 x 56,3 cm)

Stilren integrerbar vinkjøleskap med matt svart finish som holder 87 flasker. Dette vinkjøleskapet fra mQuvée har to justerbare temperatursoner og 8 uttrekkbare trehyller - perfekt for å kjøle både rød og hvit vin i. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineServe 89 Powder White (B: 54,5 x H: 123,5 x D: 57 cm)

Stort og stilrent, frittstående vinkjøleskap i matt hvit finish fra mQuvée med to temperatursoner. Dette vinkjøleskapet kommer med en displayhylle, noe som gjør at du på elegant sett kan vise frem de beste vinene dine. Vinkjøleskapet har også et effektivt kullfilter som passer på at uønsket lukt holder seg borte fra vinflaskene dine. Denne vinkjøleren holder 89 flasker og har energiklasse A. 

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS34 (B: 48 x H: 85 x D: 43 cm)

Et klassisk svart vinskap, i en mindre modell, som rommer 34 av vinflaskene dine fordelt på 7 hyller. Oppbevar vinen din i et vinskap fra Climadiff, med korrekt temperatur og få serveringsklar vin hver gang.

Symbol: Energiklasse A

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - VSV120 (B: 58 x H: 148,5 x D: 65 cm)

Server vinene dine med riktig temperatur fra et rustfritt, stilrent vinskap fra Climadiff. Dette vinskapet har plass til 120 flasker fordelt på 5 hyller.

Les mer

 


Climadiff frittstående vinskap - CLS52 (B: 49,5 x H: 85 x D: 56,5 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff med ramme av rustfritt stål som gir et stilrent utseende! Plass til 52 flasker.Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!