MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Her finner du en eksklusiv vinskap fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.

 

[B-vare] DIVA Evolution Monotemp, Glassdør - DVA305G

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glassdør og plass til 294 flasker.

Hvorfor selges dette skapet ut til reduceret pris?
Vinlagringsskapet er en retur på grunn av mild transportskade. Skapet har litt estetiske skader som bulker, og har også litt höyere stöynivå enn vanligt. Ellers fungerer skapet som ny.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


La Sommelière Multifunksjonslagringsskap - VIP315V ( B.70 x H.193 x D.71,5 cm) BVID2914

Et romslig multifunskjonsskap hvor du både kan lagre og oppbevare de beste vinene dine i riktig temperatur. Med hjelp av tre soner hvor du kan stille inn ulike temperaturer, kan du dele opp vinene dine for best oppbevaring. Med den vibrasjonsfrie kompressoren, får skapet et lavt lydnivå og har også UV-beskyttet glass i døren.

Hvorfor selges dette produktet til et reducert pris?
Vinskapet er en retur på grunn av angret kjöp. Håndtaket er litt mer vanskligt at montere enn normalt. Ellers fungerer skapet helt som ny.
Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Multi-temperatur Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!