Vinskap fra vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Under vores Outlet har du mulighet at kjøpe produkter av høy kvalitet til et utroligt lavt pris. Produktene du finner i denne listen er reducert i pris av forskjellige grunner, som en tidligere års samling, eller som en del i en tillfellig kampanje. Produktene er selvfølgelig nye - så pass på! Førstemann til mølla.

 

mQuvée innbyggbart vinskap - WineCave Exclusive 187 Stainless (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Et utrolig praktisk høyskap fra mQuvée for deg som ønsker ett større vinskap som er som skreddersydd til kjøkkenet. Du kan plassere din egen kjøkkensokkel foran vinskapet, og de praktiske hengslene minimerer dørens svingradius sammenlignet med andre modeller. Med plass til 123 flasker, 14 uttrekkbare hyller og en stilren, rustfri design er dette vinskapet som setter prikken over i-en i kjøkkenet ditt!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster Exclusive 97T Fullglass Black (B: 59,2 x H: 178,4 x D: 55,9 cm)

Eksklusiv nyhet! Innovativt integrerbart vinskap for deg som liker å variere mellom ulike typer vin! Takket være de tre justerbare temperatursonene kan du kjøle flere viner med ulike serveringstemperaturer samtidig. Hvit belysning og stålfronter på alle de 14 trehyllene gir en stilfull innredning som kompletteres av smarte detaljer som blant annet en utstillingshylle der du kan vise frem vinene som du vil fremheve litt ekstra.

Symbol: Multitemperatur

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap - WineCave 60DD Fullglass Black (B: 59,5 x H: 82 x D: 59,6 cm)

Unikt og stilig vinskap fra mQuvée som åpnes ved å trekke ut håndtaket (akkurat som på skuffer). Helt svart modell med 5 uttrekkbare hyller. 2 justerbare temperatursoner med display på innsiden. Plass til 45 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 36D Modern (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Integrerbart vinskap i både svart og rustfri finish - perfekt for det moderne hjemmet! Dette vinskapet fra mQuvée har plass til 34 flasker som fordeles fint på vinkjølerens 3 uttrekkbare hyller i tre. Vinskapet kan enkelt bygges inn i resten av kjøkkenmiljøet, på samme måte som en innbyggbar ovn. Dette vinskapet er dessuten stillegående og har energiklasse A.Les mer
 


Climadiff Vinlagringsskap - CVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellomstort frittstående vinlagringsskap fra franske Climadiff med plass til 168 flasker. Dette svart vinlagringsskapet har en UV-beskyttet glassdør og stabile hyller for å delvis kunne beskue vinsamlingen din, samtidig med at vinene alltid holdes trygt på samme plass.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap - WineCave 187 Anthracite Black Label-view (B: 59,5 x H: 183/191 x D: 57 cm)

Endelig finnes WineCave 187 i varianten «label-view»! Her er flaskeetikettene synlige, og du kan dermed vise frem vinene dine selv om de oppbevares liggende. Den innbyggbare vinkjøleren er tilpasset for det skandinaviske markedet og utstyrt med et praktisk hengsel som reduserer dørens svingradius. Med plass til 118 flasker og 14 uttrekkbare hyller i stilren, svart design er dette vinkjøleren som setter prikken over i-en i kjøkkenet ditt!

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 180 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfritt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskapet har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet har 2 justerbare temperatursoner og rommer 180 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 36D Stainless (B: 59 x H: 59,5 x D: 56,3 cm)

Rustfritt integrerbart vinskap fra mQuvée med plass til 34 flasker som fint fordeles på skapets 3 uttrekkbare hyller i tre. Dette vinskapet har 2 temperatursoner, og kan fås i hvit, rustfri og sort utførelse. Vinskapet kan enkelt bygges inn i resten av kjøkkenmiljøet – på samme måte som en innbyggbar ovn. Vinskapet er dessuten stillegående, og har energiklasse A.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: 2 temperatursoner

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - PCLV250 (B: 59,5 x H: 188 x D: 70 cm)

Vinlagrings- og multifunksjonsskap (justeres med ett knappetrykk) fra franske Climadiff. Vinlagringsskapet har 4 faste hyller pluss en halvhylle som egner seg ypperlig til å oppbevare viner stående. Skapet har en UV-beskyttet glassdør, vibrasjonsfri kompressor og plass til 248 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Innbyggbart ølskap - BeerServer 30 cm (B: 29,5 x H: 82 x D: 57 cm)

Unn deg perfekt avkjølt øl hver gang - invester i en ølkjøler! BeerServer 30 cm er en innbyggingsbar ølkjøler som er enkel å bygge inn under kjøkkenbenken. Med sin utførelse i rustfritt stål, solide stålhyller og UV-beskyttede glassdør tar denne ølkjøleren seg flott ut hjemme hos deg! Den har dessuten et lavt lydnivå og energiklasse A+.

Les mer

 


mQuvée frittstående vinskap - WineExpert 192 Stainless (B: 59,5 x H: 187 x D: 69,5 cm)

Stilrent og moderne vinskap fra mQuvée. Vinskapet kommer i rustfitt design, med ergonomiske håndtak og trehyller for det lille ekstra. Dette vinskap har UV-beskyttet glassdør for å kunne bevare vinene på best mulig måte. Vinskapet rommer 192 flasker.

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinlagrings- og multifunksjonsskap (justeres med ett knappetrykk) fra franske Climadiff. Vinlagringsskapet har hyller i label-view-modell, som gir enklere atkomst og gjør at etikettene på vinflaskene synes bedre. Skapet har en UV-beskyttet glassdør, vibrasjonsfri kompressor og plass til 98 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage innbyggbart vinskap - AVU54SXDZA (B: 59,5 x H: 82/88,5 x D: 57,1 cm)

Stilrent innbyggbart vinskap med rustfri ramme og svart sokkel fra franske Avintage – Climadiffs Premium Collection. 2 temperatursoner og trehyller som sørger for det lille ekstra! Dette vinskapet har plass til 50 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - PRO125 (B: 59,5 x H: 159 x D: 70 cm)

Vinlagrings- og multifunksjonsskap (justeres med ett knappetrykk) fra franske Climadiff. Vinlagringsskapet har hyller i label-view-modell, som gir enklere atkomst og gjør at etikettene på vinflaskene synes bedre. Skapet har en UV-beskyttet glassdør, vibrasjonsfri kompressor og plass til 125 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage Premium integrerbart vinskap - AV22XI (B: 59 x H: 45,5 x D: 54 cm)

For å få et virkelig lekkert kjøkken er det et fullstendig integrerbart vinskap fra det eksklusive merket Avintage dere skal ha – Climadiffs Premium Collection. Fremfor alt for dere som bygger nytt. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med en innebygd ovn. Plass til 22 flasker.

Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Energiklasse A

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonshylle - WineCave 700 60S Stainless (B: 59,5 x H: 80/89 x D: 57 cm)

Et stilrent vinskap i eksklusiv finish for deg som vil kjøle alle viner ved en og samme temperatur! Vinskapet kommer med en unik dørhøyde på 700 mm - for å passe inn i det europeiske hjemmet. En displayhylle og en presentasjonshylle i tre følger med, noe som innebærer at du kan presentere vinen din på en flott måte. Vinskapet bygges enkelt inn under kjøkkenbenken, men kan også benyttes frittstående. Med en temperatursone og dør uten skjøter får du et vinskap som gir kjøkkenet ditt et helhetlig inntrykk.Les mer
 


Avintage innbyggbart vinskap - AVU53CDZA (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Innebygdbar svart enhet med 2 temperatursoner fra kvalitetsmerket Avintage, Climadiffs Premium Collection. Dette vinskapet er perfekt for deg som ønsker å bygge enheten helt inn under kjøkkenbenken. Døren er UV-beskyttet og kun laget av organisk glass. Dette vinskapet har plass til 50 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


Cavin Frittstående vinskap - Northern Collection 28 (B: 46 x H: 74 x D: 52 cm)

Et rimelig vinskap for det moderne hjemmet! Rustfri utførelse, hyller i tre og LED-belysning gir det frittstående vinskapet et stilfullt preg. Vinskapet har plass til 28 flasker, har en justerbar temperatursone og har et lavt vibrasjonsnivå takket være Peltier-teknologi.

Symbol: Fristående produkt

Les mer
 


Avintage innbyggbart vinskap - PRO161XDZ (B: 59,8 x H: 182 x D: 68 cm)

Stort rustfritt og svart vinskap som kan brukes frittstående eller innebygd! 2 temperatursoner for at du skal ha mulighet til å oppbevare både røde og hvite serveringsklare viner i vinskapet. Dette vinskapet har plass til 161 flasker.Les mer
 


La Sommelière multifunksjonslagringsskap - VIP315V ( B.70 x H.193 x D.71,5 cm)

Et romslig multifunskjonsskap hvor du både kan lagre og oppbevare de beste vinene dine i riktig temperatur. Med hjelp av tre soner hvor du kan stille inn ulike temperaturer, kan du dele opp vinene dine for best oppbevaring. Med den vibrasjonsfrie kompressoren, får skapet et lavt lydnivå og har også UV-beskyttet glass i døren.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Multi-temperatur Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Avintage innbyggbart vinskap - AVU52SX (B: 59,5 x H: 82/87 x D: 57,1 cm)

Stilrent innbyggbart vinskap med rustfri ramme og sokkel fra franske Avintage – Climadiffs Premium Collection. 1 temperatursone og trehyller for det lille ekstra! Dette vinskapet har plass til 50 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


mQuvée integrerbart vinskap - WineMaster 59D Powder White (B: 59 x H: 88,5 x D: 56,3 cm)

Stilrent vinskap fra mQuvée med hvit matt finish som holder 57 flasker. Med to justerbare temperatursoner med seks uttrekkbare trehyller er den perfekt til å kjøle både rød og hvit vin. Vinskapet er stillegående med energiklasse A og er enkel å montere på kjøkkenet ditt - akkurat som en innbyggbar ovn.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - Prestige Range 66 White (B: 64 x H: 131 x D: 61 cm)

Sats på et hvitt-vinlagringsskap med tredeksel som kommer sin til rett i akkurat ditt hjem! Vinlagringsskapet tar godt vare på vinen din og tilbyr fantastiske lagringsforhold som regulerbar temperatur og fuktighet, UV-beskyttet glass og vibrasjonsfri kompressor. Forsikre deg om at vinen din får den beste mulige lagringen ved å oppbevare den i et vinlagringsskap fra mQuvée!

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage integrerbart vinskap - AVI63CSZA (B: 59 x H: 59,5 x D: 56 cm)

Innovativt, integrerbart vinskap fra franske Climadiffs premiumvaremerke Avintage. Vinskapet har en vakuumpumpe som forlenger holdbarheten til opptil 4 viner som oppbevares stående. Vinskapet har energiklasse A og plass til opptil 33 flasker.

Symbol: Energy class A Symbol: Integrated wine cooler

Les mer
 


Avintage vinlagringsskap - AVV168B - Svart (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellomstort frittstående vinlagringsskap fra franske Avintage med plass til 168 flasker. Dette svart vinlagringsskapet har en UV-beskyttet glassdør og stabile hyller for å delvis kunne beskue vinsamlingen din, samtidig med at vinene alltid holdes trygt på samme plass.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Les mer
 


Avintage Premium integrerbart vinskap - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

For å få et virkelig lekkert kjøkken er det et fullstendig integrerbart vinskap fra det eksklusive merket Avintage dere skal ha – Climadiffs Premium Collection. Fremfor alt for dere som bygger nytt. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med en innebygd ovn. Dette rustfrie vinskapet har 2 soner, 4 uttrekkbare trehyller samt 1 presentasjonshylle. Plass til 52 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - American Oak 72 Brown (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Førsteklasses vinlagringsskap i heltre (amerikansk eik) med en rødbrun nyanse fra mQuvée. Du kan presentere 66 av vinflaskene dine på de 4 genuine hyllene av tre. Vinlagringsskapet har regulerbar fuktighet, temperatur og en vibrasjonsfri kompressor som gir vinen din ro og et trygt miljø å lagres i!

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage Premium integrerbar vinskap - AVI81XDZA (B: 59,4 x H: 123,3 x D: 55,5)

For å få et virkelig lekkert kjøkken er det et fullstendig integrerbart vinskap fra det eksklusive merket Avintage dere skal ha – Climadiffs Premium Collection. Fremfor alt for dere som bygger nytt. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med en innebygd ovn. Plass til 79 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap Symbol: Energiklass A

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinlagringsskap med hvitt-tredeksel som gir det en levende følelse i hjemmet ditt. Vinlagringsskapet har eksklusive egenskaper som regulerbar temperatur og fuktighet, UV-beskyttede glassdører og en vibrasjonsfri kompressor. En smakfull innredningsdetalj som samtidig lagrer 46 av vinflaskene dine i én og samme temperatur!

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!