MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Her finner du en eksklusiv vinskap fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.

 

mQuvée vinlagringsskåp - American Oak 160 Brown (B: 75 x H: 188 x D: 68 cm) BV-2028

Et fantastisk vinlagringsskap i heltre (amerikansk eik) med en fin rødbrun nyanse fra mQuvée. Vinlagringsskapet skaper riktig klima til favorittårgangen din, som hviler trygt på trehyllene av bøk. mQuvée har alle muligheter for utmerket lagring av vinen din!

Vinlagringsskapet er en retur og har litt estetiske skader. Det er riper, små buler, og 2 lamper fungerer ikke. Bilder på skapet kan sendes. Ellers er skapet som ny.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Avintage - vinlagringsskap - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Et lite, svart, frittstående vinlagringsskap fra franske Avintage! Et optimalt skap for alle som ikke ønsker et stort kjøleskap, men likevel vil oppbevare mange flasker. Ved hjelp av en justerbar temperatur på 5–18 grader kan du lagre 78 flasker med dine favorittviner ved riktig temperatur!

Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Climadiff innbyggbart vinskap - CV52IXDZ (B: 59,5 H: 82/87 D: 57,5 cm)

Stilrent innbyggbart vinskap med rustfri ramme og sort sokkel fra franske Climadiff. 2 temperatursoner og trehyller for det lille ekstra! Dette vinskapet har plass til 50 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - VSV12F (B: 35,5 x H: 50,3 x D: 48 cm)

Lite svart vinskap med moderne utseende som passer perfekt inn hjemme på kjøkkenbenken. I dette vinskapet får du plass til 12 flasker. Fra franske Climadiff!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


Avintage Premium integrerbart vinskap - AVI47XDZ (B: 59,5 x H: 88,7 x D: 55,6 cm)

For å få et virkelig lekkert kjøkken er det et fullstendig integrerbart vinskap fra det eksklusive merket Avintage dere skal ha – Climadiffs Premium Collection. Fremfor alt for dere som bygger nytt. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med en innebygd ovn. Dette rustfrie vinskapet har 2 soner, 4 uttrekkbare trehyller samt 1 presentasjonshylle. Plass til 52 flasker.

Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Integrerbart vinskap

Les mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentasjon hylle - WineCave 30S Anthracite Black (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk vinkjøler i matt sort finish som med en høyde på 82 cm er tilpasset det skandinaviske markedet. Vinkjøleren kommer med visnings- og displayhyller i tre som gjør det mulig å vise frem dine viner i en eksklusiv måte. Vinkjøleren har mulighet for å justere temperaturen (5-22 grader) i hele skapet. Alt du trenger å gjøre er å få flaskene på plass og la vinkjøleren gjøre resten!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer

 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonhylle - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilrent vinkjøleskap i matt hvitt design fra mQuvée med presentasjonhylle, dobbeltdør med tilpassede dimensjoner for det skandinaviske markedet. Vinkjøleskapet har 2 justerbare temperatursoner – ideelt slik at du kan oppbevare serveringsklare røde og hvite viner i samme vinkjøleskap. Passer både som frittstående og montert under kjøkkenbenken. Kapasitet for totalt 31 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!