MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Outlet Vinskap


Her finner du en eksklusiv vinskap fra vårt brede sortiment til en god pris. Prisene gjelder både på tidligere og årets modeller. Vær raskt ute, først til mølla er det som teller.

 

Avintage - vinlagringsskap - AVV80 (B: 62 x H: 82,5 x D: 73 cm)

Et lite, svart, frittstående vinlagringsskap fra franske Avintage! Et optimalt skap for alle som ikke ønsker et stort kjøleskap, men likevel vil oppbevare mange flasker. Ved hjelp av en justerbar temperatur på 5–18 grader kan du lagre 78 flasker med dine favorittviner ved riktig temperatur!

Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonhylle - WineCave 30S Stainless (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk innebyggbar vinkjøler i rustfri finish som med en høyde på 82 cm er tilpasset det skandinaviske markedet. Vinkjøleren kommer med visnings- og displayhyller i tre som gjør det mulig å vise frem dine viner i en eksklusiv måte. Vinkjøleren har mulighet for å justere temperaturen (5-22 grader) i hele skapet. Alt du trenger å gjøre er å få flaskene på plass og la vinkjøleren gjøre resten!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer

 


Climadiff frittstående vinskap - VSV12F (B: 35,5 x H: 50,3 x D: 48 cm)

Lite svart vinskap med moderne utseende som passer perfekt inn hjemme på kjøkkenbenken. I dette vinskapet får du plass til 12 flasker. Fra franske Climadiff!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


mQuvée inbyggbar vinkyl Presentasjon hylle - WineCave 30S Anthracite Black (B: 29,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

En klassisk vinkjøler i matt sort finish som med en høyde på 82 cm er tilpasset det skandinaviske markedet. Vinkjøleren kommer med visnings- og displayhyller i tre som gjør det mulig å vise frem dine viner i en eksklusiv måte. Vinkjøleren har mulighet for å justere temperaturen (5-22 grader) i hele skapet. Alt du trenger å gjøre er å få flaskene på plass og la vinkjøleren gjøre resten!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå

Les mer

 


mQuvée innbyggbart vinskap Presentasjonhylle - WineCave 60D2 Powder White (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Stilrent vinkjøleskap i matt hvitt design fra mQuvée med presentasjonhylle, dobbeltdør med tilpassede dimensjoner for det skandinaviske markedet. Vinkjøleskapet har 2 justerbare temperatursoner – ideelt slik at du kan oppbevare serveringsklare røde og hvite viner i samme vinkjøleskap. Passer både som frittstående og montert under kjøkkenbenken. Kapasitet for totalt 31 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: 2 temperatursoner Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff frittstående vinskap - CLS33A (B: 48 x H: 83,5 x D: 49 cm)

Frittstående vinskap fra franske Climadiff. Svart design med lekre detaljer i sølv som gir et meget stilrent uttrykk! Plass til 33 flasker

Symbol: Frittstående vinskap

Les mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glassdør - DVA180G (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glassdør og plass til 178 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!