Vinlagringskompaniet.no - Merkevarer

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Våre merkevarer


Avintage / Climadiff / mQuvée / Severin

Climadiff
Climadiff – stor erfaring med vinlagringsskap
som lagrer mange flasker

Climadiff er en ledende leverandør av vinskap og vinlagringsskap. De har et bredt utvalg, god kvalitet og estetisk tiltalende produkter. Selskapet ble grunnlagt i Marseilles, Frankrike, i 1997 av vinkjenneren Renaud de Barry, en mann med lang erfaring fra bransjen. Han er en direkte etterkommer av en vingenerasjon som strekker seg helt tilbake til 1700-tallet. Med vår lange erfaring er vi i dag Frankrikes nummer #1 når det gjelder vinlagring.

I motsetning til mange andre leverandører satser Climadiff kun på vinskap og vinlagringsskap. Derfor er vi eksperter på nettopp dette. Climadiffs produkter er godt gjennomtenkte med hensyn til både design og funksjonalitet. De sørger for at du trygt kan lagre samlingen din til ønsket formål. Sammen med Climadiffs søstervaremerke, Avintage, har de skapt et komplett sortiment som sikrer ideell og trygg lagring og som sørger for at vinen din holder perfekt serveringstemperatur!

Les mer om Climadiff (ekstern lenke)


Avintage

Avintage er Climadiffs premium kolleksjon. Kolleksjonen har en stilren og sterk design med det aller siste innen teknologien for å gi de beste lagringsforholdene til vinene dine. Avintage kan tilby en rekke vinlagringsskap av ypperste standard og du finner disse hos de beste spesialiserte forhandlerne.

Les mer om Avintage (ekstern lenke)


Artevino

Artevino er et fransk varemerke som har spesialisert seg på vinlagrings- og multifunksjonsskap. Artevino har produsert vinlagringsløsninger av høy kvalitet til vinelskere over hele verden siden 1996. Samtlige vinlagringsskap produseres i Frankrike.

Les mer om Artevino (ekstern lenke)


mQuvée

mQuvée har i mange år spesialisert seg på vin og oppbevaring av vin. For mQuvée er det viktig at vinene får den oppbevaringen de fortjener etter å ha forlatt vingården. Vinkjølerne er derfor alltid utstyrt med UV-beskyttede glassdører, kompressorkjølning og trehyller for at flaskene skal ligge i ro uten å riste – en god vin fortjener oppbevaring i en vinkjøler fra mQuvée.

Les mer om mQuvée (ekstern lenke)

Adorini

Adorini er et foretak som har spesialisert seg på humidorer, humidorskap og sigartilbehør. Som kvalitetsstempel har Adorini livstidsgaranti på nesten samtlige humidorer og humidorskap i sortimentet. Med produkter og innovasjon av høy kvalitet har Adorini blitt en stor aktør innen sigaroppbevaring.


Severin

I mer enn 60 år har Severin produsert mindre elektrisk utstyr med formål om å underlette mest mulig i hverdagen. Måler er tysk kvalitetsstandard kombinert med brukervennlighet. På Vinkylen.se finner du også ølskap fra Severin.

Les mer om Severin (ekstern lenke)


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!