Vinlagringsskap fra Vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Vinlagringsskap


Vinlagringsskap er lagd for eksperter, kjennere og samlere med høye forventninger – men først og fremst for deg som vil prøve å lagre vin. Vi tilbyr deg vinlagringsskap av høy kvalitet fra kjente merker som mQuvée, Climadiff og Artevino. Her finner du vinlagringsskap i forskjellige størrelser og design – for både vin og champagne.

 

mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 100 Solid (B: 59,5 x H: 147,6/155,6 x D: 57 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med energiklasse A+, solid dør i svart piano finish og plass til 150 flasker. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 100 Glass (B: 59,5 x H: 147,6/155,6 x D: 57 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med plass til 142 flasker, UV-beskyttet glassdør og energiklasse A. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - American Oak 100H Black (B: 125 x H: 133 x D: 65 cm)

Elegant vinlagringsskap i heltre (amerikansk eik) hvor du både kan oppbevare vinene dine i vinlagringsskapet med riktig fuktighet og i romtemperatur. Med den praktiske avlastningsflaten og glassopphenget får du muligheten til å prøvesmake favorittårgangen din på stedet. Dette vinlagringsmøbelet fra mQuvée i tre, med en svart design, gir deg ikke annet enn beste mulige resultat!

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 177 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 176,8 x D: 57 cm)

Et solid vinlagringsskap fra mQuvée med plass til hele 172 vinflasker og energiklasse A+. Vinlagringsskapet kan enten bygges inn i kjøkkenet eller benyttes frittstående. Med en låsbar solid dør og solide hylller i tre kan du være sikker på at vinflaskene dine oppbevares på beste mulige måte!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Innebygde vinskap

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 177 - 15 hylleplan - Anthracite Black (B: 59,5 x H: 176,8 x D: 57 cm)

Et solid vinlagringsskap fra mQuvée med 15 hylleplan, plass til hele 124 vinflasker og energiklasse A+. Vinlagringsskapet kan enten bygges inn i kjøkkenet eller benyttes frittstående. Med en låsbar solid dør og solide hyller i tre kan du være sikker på at vinflaskene dine oppbevares på beste mulige måte!

Symbol: Energiklasse A+

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - Prestige Range 108 White (B: 64 x H: 182 x D: 61 cm)

Et vinlagringsskap med hvitt-tredeksel for deg som er ute etter det lille ekstra. Du kan lagre 108 av vinflaskene dine i rett fuktighet, temperatur og et vibrasjonsfritt miljø, og få et strålende resultat på vinen din. Innredd hjemmet ditt med et vinlagringsskap i tre fra mQuvée.

Symbol: Fristående produkt Symbol: Låsbar produkt Symbol: Låg ljudnivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 125 Glass (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 57 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med plass til 182 flasker, UV-beskyttet glassdør og energiklasse A. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 125 Solid (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 57 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med solid dør i svart piano finish og plass til 190 flasker. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - Prestige Range 46 White (B: 70 x H: 103 x D: 65 cm)

Unikt vinlagringsskap med hvitt-tredeksel som gir det en levende følelse i hjemmet ditt. Vinlagringsskapet har eksklusive egenskaper som regulerbar temperatur og fuktighet, UV-beskyttede glassdører og en vibrasjonsfri kompressor. En smakfull innredningsdetalj som samtidig lagrer 46 av vinflaskene dine i én og samme temperatur!

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 82 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Revolusjonerende vinlagringsskap fra mQuvée som både kan byggas in under kjøkkenbenken og benyttes frittstående. Vinlagringsskapet har en låsbar solid dør og elegante detaljer som solide hyller i tre. Med plass til 66 flasker og energiklasse A+ er dette det perfekte vinlagringsskapet for hjemmet ditt!

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Monotemperatur Symbol: Innebygde vinskap Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - American Oak 232 Brown (B: 136 x H: 188 x D: 68 cm)

Praktfullt vinlagringsskap fra mQuvée i rødbrunt heltre (amerikansk eik) med 2 skap, en avlastningsflate og glassoppheng i toppen. Lagre vinen din i respektive skap som holder en jevn temperatur og fuktighet slik at vinen alltid har perfekte forhold og er klare til å nytes! Fantastisk vinlagringsskap i tre fra mQuvée som blir mer enn et vinlagringsskap i hjemmet ditt!

Bestillingsvare! - Kontakt Kundeservice for mer informasjon.

Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - PRO100 (B: 59,5 x H: 129 x D: 70 cm)

Vinlagrings- og multifunksjonsskap (justeres med ett knappetrykk) fra franske Climadiff. Vinlagringsskapet har hyller i label-view-modell, som gir enklere atkomst og gjør at etikettene på vinflaskene synes bedre. Skapet har en UV-beskyttet glassdør, vibrasjonsfri kompressor og plass til 98 flasker.

Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CLV122M (B: 62 x H: 107 x D: 71 cm)

Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør og vibrasjonsfri kompressor. Dette skapet har plass til 120 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 600 (B: 60 x H: 156 x D: 67 cm)

Eksklusiv nyhet fra mQuvée, et europeisk-produsert vinlagringsskap med plass til 138 flasker. Skapet har justerbar fuktighet, smart vinoppbevaringstabell og luksuriøse trehyller som gjør det helt unikt på markedet. Med riktig temperatur og fuktighet får du de beste mulighetene for å lagre vinen din.

Symbol: Energiklass A+ Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produsert i Europa Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 170 Solid (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 67,6 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med solid dør i svart piano finish og plass til 226 flasker. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CVP180 (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør og vibrasjonsfri kompressor. Dette skapet har plass til 180 flasker.

Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 220 Solid (B: 68 x H: 182/190 x D: 67,6 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med solid dør i svart piano finish og plass til 287 flasker. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineGuardian 220 Glass (B: 68 x H: 182/190 x D: 67,6 cm)

Eksklusivt vinlagringsskap med plass til 273 flasker, UV-beskyttet glassdør og energiklasse A. Personaliser vinlagringsskapet med ulike hyller og skuffer med trefront eller hyller med displayinnlegg for å presentere, lagre og arrangere dine viner etter dine egne ønskeformål! Kullfilter, liten vibrasjon og riktig fuktighet gir de ideelle forutsetningene for at vinene dine skal ha det best i dette elegante vinlagringsskapet!

Symbol: Energiklass A Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff Vinlagringsskap - CVV168B (B: 62 x H: 145 x D: 71 cm)

Mellomstort frittstående vinlagringsskap fra franske Climadiff med plass til 168 flasker. Dette svart vinlagringsskapet har en UV-beskyttet glassdør og stabile hyller for å delvis kunne beskue vinsamlingen din, samtidig med at vinene alltid holdes trygt på samme plass.

Symbol: Monotemp Symbol: Fristående Symbol: Tillverkad i Europa Symbol: Låsbar

Les mer
 


Artevino vinlagringsskap – OXG1T230NVD (B:68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Vinlagringsskap fra franske Artevino med plass til 230 flasker. Dette vinlagringsskapet har en UV–beskyttet glassdør, noe som gjør at du kan vise fram vinflaskene dine på en elegant måte! Vinlagringsskapet er låsbart, og leveres med eksklusive vinlagringshyller i tre.

Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Artevino vinlagringsskap – OXM1T182NPD (B: 68 x H: 147,9 x D: 70 cm)

Frittstående vinlagringsskap med plass til 182 flasker fra franske Artevino. Vinlagringsskapet gir vinen din perfekte lagringsforhold – akkurat som en vinkjeller. Skapet leveres med en låsbar, solid dør, solide lagringshyller i tre, og har energiklasse A+.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Artevino vinlagringsskap – OXG1T230NPD (B:68 x H: 182,5 x D: 69 cm)

Frittstående vinlagringsskap med plass til 230 flasker fra franske Artevino. Vinlagringsskapet gir vinen din perfekte lagringsforhold – akkurat som en vinkjeller. Skapet leveres med en låsbar, solid dør, solide lagringshyller i tre, og har energiklasse A+.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CLA210A+ (B: 70 x H: 133 x D: 71 cm)

Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør og vibrasjonsfri kompressor. Dette skapet har plass til 196 flasker og energiklasse A+.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CVP220A+ (B: 62 x H: 162 x D: 71 cm)

Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør, vinrød design, vibrasjonsfri kompressor og Energiklasse A+. Dette skapet har plass til 216 flasker.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 800 (B: 60 x H: 196,1 x D: 77,6 cm)

Eksklusiv nyhet fra mQuvée, et Europa-produsert vinlagringsskap med plass til 237 flasker. Skapet er helt unikt med sin regulerbare fuktighet, eksklusive trehyller med en skuff og detaljerte vinoppbevaringstabell. Vinlagringsskapet har også justerbar temperatur, er låsbart og har vibrasjonsfri kompressor. Med disse lagringsforholdene som vinlagringsskapet tilbyr blir dine viner intet annet enn perfekt lagret!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produsert i Europa Symbol: Winestorage technology

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CVP270A+ (B: 62 H: 186 D: 71 cm)

For den ekte finsmakeren som lagrer vinen sin, anbefaler vi franske Climadiff. Med lang erfaring er de i dag nummer 1 i Frankrike innen vinlagring. Dette vinlagringsskapet har en solid dør, har plass til 264 flasker og har energiklasse A+.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Monotemperatur Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Les mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Solid dør - DVA265PA+ (B: 62 x H: 186 x D: 71 cm)

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med solid dør og plass til 264 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Climadiff vinlagringsskap - CLA310A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør og vibrasjonsfri kompressor. Dette skapet har plass til 294 flasker og energiklasse A+.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Monotemperatur Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Solid dør - DVA305PA+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med solid dør og plass til 294 flasker.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glassdør - DVA305G (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glassdør og plass til 294 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


DIVA Evolution Monotemp, Glassdør (venstre) - DVA305G (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Eksklusive DIVA Evolution fra Climadiffs Premium Collection, Avintage! Monotemperatur med glassdør og plass til 294 flasker.

Symbol: Energiklasse A Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


Avintage vinlagringsskap - AV306A+ (B: 70 x H: 183 x D: 71 cm)

Et stort og luksuriøst vinlagringsskap fra Avintage, Climadiffs Premium Collection. Skapet er energieffektivt med energiklasse A+, og har plass til 294 flasker.

Symbol: Energiklasse A+ Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Monotemperatur Symbol: Produsert i Europa

Les mer
 


mQuvée vinlagringsskap - WineStore 1200 (B: 121 x H: 196,1 x D: 77,6 cm)

Eksklusiv nyhet fra mQuvée, et europeisk-produsert vinlagringsskap med plass til 474 flasker. Et grandiost vinlagringsskap med unike muligheter, som regulerbar fuktighet, eksklusive trehyller med 2 skuffer og detaljert vinoppbevaringstabell. Skapet består av to skap som er sammenkoplet på forhånd, med solide dører som åpnes utover. Juster temperaturen, plasser flaskene og la skapet stå for lagringen av dine viner!

Symbol: Energiklasse A Symbol: Frittstående vinskap Symbol: Produktet er låsbart Symbol: Lavt støynivå Symbol: Produsert i Europa Symbol: Winestorage technology

Les mer
 KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!