MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Øvrigt


Her finner du de øvrige produktene våre som lavastein, kullfilter og rengjøringskuler til vinkaraffelen.

 

mQuvée - Teleskopfot til WineCave (4-pack)

Kjøp mQuvées teleskopføtter i tillegg for at vinskapet skal få akkurat den høyden som passer deg! Teleskopføttene kan forhøyes 15 cm og kommer i 4-pakning.

Les mer

 


Preservino "Wine by the glas" kit

Preservino "Wine by the glas”-pakken er et perfekt tillegg til vinkjøleren din når flasken vel står på bordet. Med hjelp av "Click & pour"-proppen dekanterer vinen ved servering, samtidig som du kan bevare det som er igjen, luftfritt, i opptil 3 uker!

Les mer
 


One touch - Champagneåpner

Champagneåpneren ”One Touch” er det perfektet produktet for å underholde i festlige situasjoner. Champagneåpneren gjør det lett for alle å åpne champagnen lett og raskt. Fjern folien og metallklemmene fra korken og plasser åpneren over champagneflasken. Trykk på åpnerens håndtak og korken glir glatt opp av flasken. For å få løs korken drar du tilbake håndtaket. En fin gave å gi bort, alene eller kombinert med en flaske champagne.

Les mer
 


Climadiff Echanson flaskekjøler

En flaskekjøler som kan settes direkte på serveringsbordet for å holde vinen kald hele middagen. Praktisk og stilig vinkjøler med både oppvarming og kjølefunksjon. Temperaturen kan enkelt justeres.

Les mer
 


Rengjøringskuler til karafler

Rengjøringskuler som gjør det mulig å rengjøre karafler, flasker og vaser som er vanskelig å komme til med en oppvaskbørste. Hell kulene i karaffel sammen med litt vann og snurr karaffelen til kulene har vasket innsiden ren. De små kulene løser opp kalkbelegg og flekker. Kulene kan brukes flere ganger. En bra gave til en vinelsker.

Les mer
 


mQuvée Karbonfilter

Karbonfilteret har mange formål, bl.a. å holde luften i skapet naturlig, stoppe illeluktende småkryp fra å komme inn og samtidig holde det mørkt inne i skapet. Filteret bør byttes hvert år. Det passer til alle mWuvées enheter og er veldig lett å bytte.

Les mer

 


Kulfilter Climadiff

Kullfilter tjener mange formål, blant annet å opprettholde den naturlige ventilasjonen av skapet, hindre illeluktende luft og insekter fra å komme inn, samtidig som man opprettholder et fullstendig lysfritt miljø inne i skapet. Filteret bør skiftes hvert år. Vi anbefaler originale tilbehør fra CLIMADIFF.

Les mer

 


Lavasteiner Climadiff

Lavasteiner absorberer og kontrollerer fuktigheten som dannes av kondens. De har ingen forhåndsbestemt levetid, men bør byttes ut når de viser tegn til erosjon. De må plasseres i avrimingsrennen (se bilde) etter å ha blitt fuktet med vann.

Les mer

 


AutO2Vac2

AutO2Vac2 er en automatisk vakuumforsegler som bevarer gjenværende vin i flasken for senere forbruk.

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!