Øvrigt | Vintillbehør fra Vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Øvrigt


Her finner du de øvrige produktene våre som lavastein, kullfilter og rengjøringskuler til vinkaraffelen.

 

mQuvée Gaveeske i kork

Eksklusiv gaveeske med alt du kan tenke deg å trenge for å servere vin på en stilren måte. Gaveesken fra mQuvée inneholder en korketrekker, en vinlufter, en champagnekork og en dryppstopp i svart med elegante detaljer i kork og tre.

Les mer
 


Cavin - Korketrekker

Gavetips til vinelskeren! Kelnerkorketrekker fra Cavin i klassisk design med fine tredetaljer. Gaveemballasjen i metall er så stilren at det nesten ikke er nødvendig å pakke inn gaven.

Les mer
 mQuvée - Dråpebeskyttelse

Dråpebeskyttelse i plast tilpasset til mQuvees modul og integrerbare vinskap/kjøler. Plasser denne beskytteren under vinskapet , for ekstra sikkerhet mot vannlekkasje på gulv og kjøkkeninnredning . Dråpebeskytteren er utformet slik at eventuell fuktighet vil renne mot fremkanten , på den måten vil selv mindre lekkasjer kunne oppdages i god tid før skader oppstår. Enkel å tømme og rengjøre.

Les mer

 


mQuvée - Teleskopfot til WineCave (4-pack)

Kjøp mQuvées teleskopføtter i tillegg for at vinskapet skal få akkurat den høyden som passer deg! Teleskopføttene kan forhøyes 15 cm og kommer i 4-pakning.

Les mer

 


mQuvée Vinetiketter - 5 pak

Utmerket hjelpemiddel for deg som raskt vil skaffe deg oversikt over hvilke viner som finnes på hyllene i ditt vinskap eller ditt vinlagringsskap. Det er enkelt å plassere etikettene på kanten av hyllen.

Passer til modellene:
• Samtlige WineCave
• Samtlige WineMaster
• Samtlige WineKeeper
• WineStore 78 & WineStore 177

Les mer
 


mQuvée Vinetiketter - 5 pak

Utmerket hjelpemiddel for deg som raskt vil skaffe deg oversikt over hvilke viner som finnes på hyllene i ditt vinskap eller ditt vinlagringsskap. Det er enkelt å plassere etikettene på kanten av hyllen.

Passer til modellene:
• Samtlige WineExpert
• WineStore 600, 800, 1200

Les mer
 


mQuvée Vinetiketter - 5 pak

Utmerket hjelpemiddel for deg som raskt vil skaffe deg oversikt over hvilke viner som finnes på hyllene i ditt vinlagringsskap. Det er enkelt å plassere etikettene på kanten av hyllen.

Passer til modellene:
• Samtlige WineGuardian

Les mer
 


Rengjøringskuler til karafler

Rengjøringskuler som gjør det mulig å rengjøre karafler, flasker og vaser som er vanskelig å komme til med en oppvaskbørste. Hell kulene i karaffel sammen med litt vann og snurr karaffelen til kulene har vasket innsiden ren. De små kulene løser opp kalkbelegg og flekker. Kulene kan brukes flere ganger. En bra gave til en vinelsker.

Les mer
 


Flaskekjøler

Smart mansjett som raskt kjøler ned romtemperert vin til serveringstemperatur. Mansjetten legges til kjøling i fryseren i minst to timer.

Les mer
 


TWINE Flaskeåpner for veggmontering

TWINE er en flaskeåpner i rustbelagt og klassisk design, som monteres på veggen.

Les mer
 


BoxinBag Vakuumpumpe og stopper

Vakuumpumpe og stopper i ett! Denne smarte lukkekorken fjerner skånsomt overflødig luft fra flasken og gjør at vinen holder seg lengst mulig. Du setter bare stopperen i flasken og pumper 10-15 ganger for å fjerne overskuddsluft.

Les mer
 


Folieskjærer PROMO

Folieskjæreren PROMO brukes til å fjerne folie fra vinflasken raskt og enkelt. Skjæreren har fire hjul.

Les mer
 


One touch - Champagneåpner

Champagneåpneren ”One Touch” er det perfektet produktet for å underholde i festlige situasjoner. Champagneåpneren gjør det lett for alle å åpne champagnen lett og raskt. Fjern folien og metallklemmene fra korken og plasser åpneren over champagneflasken. Trykk på åpnerens håndtak og korken glir glatt opp av flasken. For å få løs korken drar du tilbake håndtaket. En fin gave å gi bort, alene eller kombinert med en flaske champagne.

Les mer
 


mQuvée Karbonfilter

Karbonfilteret har mange formål, bl.a. å holde luften i skapet naturlig, stoppe illeluktende småkryp fra å komme inn og samtidig holde det mørkt inne i skapet. Filteret bør byttes hvert år. Det passer til alle mWuvées enheter og er veldig lett å bytte.

Passer til modellene: WineCave, WineMaster, WineKeeper, WineServe & WineStore 78, 82 & 177

Les mer
 


Kulfilter Climadiff

Kullfilter tjener mange formål, blant annet å opprettholde den naturlige ventilasjonen av skapet, hindre illeluktende luft og insekter fra å komme inn, samtidig som man opprettholder et fullstendig lysfritt miljø inne i skapet. Filteret bør skiftes hvert år. Vi anbefaler originale tilbehør fra CLIMADIFF.

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man - Fre 09.00 - 17.00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!