MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Øvrigt


Her finner du de øvrige produktene våre som lavastein, kullfilter og rengjøringskuler til vinkaraffelen.

 

Preservino "Wine by the glas" kit

Preservino "Wine by the glas”-pakken er et perfekt tillegg til vinkjøleren din når flasken vel står på bordet. Med hjelp av "Click & pour"-proppen dekanterer vinen ved servering, samtidig som du kan bevare det som er igjen, luftfritt, i opptil 3 uker!

Les mer
 
PRODUKTPRIS
Preservino kit795 kr
KJØP
4 st Argon patroner299 kr
KJØP


One touch - Champagneåpner

Champagneåpneren ”One Touch” er det perfektet produktet for å underholde i festlige situasjoner. Champagneåpneren gjør det lett for alle å åpne champagnen lett og raskt. Fjern folien og metallklemmene fra korken og plasser åpneren over champagneflasken. Trykk på åpnerens håndtak og korken glir glatt opp av flasken. For å få løs korken drar du tilbake håndtaket. En fin gave å gi bort, alene eller kombinert med en flaske champagne.

Les mer
 
PRODUKTPRIS
One touch - Champagneåpner 449 kr
KJØP


Climadiff Echanson flaskekjøler

En flaskekjøler som kan settes direkte på serveringsbordet for å holde vinen kald hele middagen. Praktisk og stilig vinkjøler med både oppvarming og kjølefunksjon. Temperaturen kan enkelt justeres.

Les mer
 
PRODUKTPRIS
Climadiff Echanson flaskekjøler1195 kr
KJØP


Rengjøringskuler til karafler

Rengjøringskuler som gjør det mulig å rengjøre karafler, flasker og vaser som er vanskelig å komme til med en oppvaskbørste. Hell kulene i karaffel sammen med litt vann og snurr karaffelen til kulene har vasket innsiden ren. De små kulene løser opp kalkbelegg og flekker. Kulene kan brukes flere ganger. En bra gave til en vinelsker.

Les mer
 
PRODUKTPRIS
Rengjøringskuler til karafler149 kr
KJØP


mQuvée Karbonfilter

Karbonfilteret har mange formål, bl.a. å holde luften i skapet naturlig, stoppe illeluktende småkryp fra å komme inn og samtidig holde det mørkt inne i skapet. Filteret bør byttes hvert år. Det passer til alle mWuvées enheter og er veldig lett å bytte.

Les mer

 
PRODUKTPRIS
mQuvée Karbonfilter399 kr
KJØP


Kulfilter Climadiff

Kullfilter tjener mange formål, blant annet å opprettholde den naturlige ventilasjonen av skapet, hindre illeluktende luft og insekter fra å komme inn, samtidig som man opprettholder et fullstendig lysfritt miljø inne i skapet. Filteret bør skiftes hvert år. Vi anbefaler originale tilbehør fra CLIMADIFF.

Les mer

 
PRODUKTPRIS
Kulfilter Climadiff399 kr
KJØP


Lavasteiner Climadiff

Lavasteiner absorberer og kontrollerer fuktigheten som dannes av kondens. De har ingen forhåndsbestemt levetid, men bør byttes ut når de viser tegn til erosjon. De må plasseres i avrimingsrennen (se bilde) etter å ha blitt fuktet med vann.

Tempoært slutt! Tilbake på lager i Oktober.

Les mer

 
PRODUKTPRIS
Lavasteiner Climadiff199 kr
KJØP


AutO2Vac2

AutO2Vac2 er en automatisk vakuumforsegler som bevarer gjenværende vin i flasken for senere forbruk.

Les mer
 
PRODUKTPRIS
AutO2Vac2299 kr
KJØP


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!