Øvrigt | Vintillbehør fra Vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

GAVEKORT


MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Øvrigt


Her finner du de øvrige produktene våre som lavastein, kullfilter og rengjøringskuler til vinkaraffelen.

 

Lavasteiner Climadiff

Lavasteiner absorberer og kontrollerer fuktigheten som dannes av kondens. De har ingen forhåndsbestemt levetid, men bør byttes ut når de viser tegn til erosjon. De må plasseres i avrimingsrennen (se bilde) etter å ha blitt fuktet med vann.

Les mer
 


mQuvée - Dråpebeskyttelse

Dråpebeskyttelse i plast tilpasset til mQuvees modul og integrerbare vinskap/kjøler. Plasser denne beskytteren under vinskapet , for ekstra sikkerhet mot vannlekkasje på gulv og kjøkkeninnredning . Dråpebeskytteren er utformet slik at eventuell fuktighet vil renne mot fremkanten , på den måten vil selv mindre lekkasjer kunne oppdages i god tid før skader oppstår. Enkel å tømme og rengjøre.

Les mer

 


Vindispenser Black Jack

Stilren og liten vindispenser for kartongviner. Enkel å ta med på piknik, på stranden eller ut på balkongen. Vindispenseren/-stativet til vinkartongen selvfølgelig fin å ha stående på bordet. Leveres med en frysegelpose.

Les mer
 Rengjøringskuler til karafler

Rengjøringskuler som gjør det mulig å rengjøre karafler, flasker og vaser som er vanskelig å komme til med en oppvaskbørste. Hell kulene i karaffel sammen med litt vann og snurr karaffelen til kulene har vasket innsiden ren. De små kulene løser opp kalkbelegg og flekker. Kulene kan brukes flere ganger. En bra gave til en vinelsker.

Les mer
 


Flaskekjøler

Smart mansjett som raskt kjøler ned romtemperert vin til serveringstemperatur. Mansjetten legges til kjøling i fryseren i minst to timer.

Les mer
 TWINE Flaskeåpner for veggmontering

TWINE er en flaskeåpner i rustbelagt og klassisk design, som monteres på veggen.

Les mer
 BoxinBag Vakuumpumpe og stopper

Vakuumpumpe og stopper i ett! Denne smarte lukkekorken fjerner skånsomt overflødig luft fra flasken og gjør at vinen holder seg lengst mulig. Du setter bare stopperen i flasken og pumper 10-15 ganger for å fjerne overskuddsluft.

Les mer
 


Vinlufter til karaffel

Vinsil med nettingfilter for bunnfall og korkrester. Silen plasseres i halsen på karaffelen.

Les mer
 Folieskjærer PROMO

Folieskjæreren PROMO brukes til å fjerne folie fra vinflasken raskt og enkelt. Skjæreren har fire hjul.

Les mer
 Vinetiketter - 5 pak

Utmerket hjelpemiddel for deg som raskt vil skaffe deg oversikt over hvilke viner som finnes på hyllene i din vinkjøler eller ditt vinlagringsskap. Det er enkelt å plassere etikettene på kanten av hyllen. Passer til alle mQuvées vinkjølere og vinlagringsskap, unntatt Winestore 600, 800, 1200, American Oak, Prestige Range, og WineExpert-enhetene.

Les mer
 


mQuvée - Teleskopfot til WineCave (4-pack)

Kjøp mQuvées teleskopføtter i tillegg for at vinskapet skal få akkurat den høyden som passer deg! Teleskopføttene kan forhøyes 15 cm og kommer i 4-pakning.

Les mer

 


One touch - Champagneåpner

Champagneåpneren ”One Touch” er det perfektet produktet for å underholde i festlige situasjoner. Champagneåpneren gjør det lett for alle å åpne champagnen lett og raskt. Fjern folien og metallklemmene fra korken og plasser åpneren over champagneflasken. Trykk på åpnerens håndtak og korken glir glatt opp av flasken. For å få løs korken drar du tilbake håndtaket. En fin gave å gi bort, alene eller kombinert med en flaske champagne.

Les mer
 


mQuvée Karbonfilter

Karbonfilteret har mange formål, bl.a. å holde luften i skapet naturlig, stoppe illeluktende småkryp fra å komme inn og samtidig holde det mørkt inne i skapet. Filteret bør byttes hvert år. Det passer til alle mWuvées enheter og er veldig lett å bytte.

Passer til modellene: Winecave, Winemaster, WineServe & WineStore 78, 82 & 177

Les mer

 


Kulfilter Climadiff

Kullfilter tjener mange formål, blant annet å opprettholde den naturlige ventilasjonen av skapet, hindre illeluktende luft og insekter fra å komme inn, samtidig som man opprettholder et fullstendig lysfritt miljø inne i skapet. Filteret bør skiftes hvert år. Vi anbefaler originale tilbehør fra CLIMADIFF.

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-Fre 09:00-17:00

KJØPSGUIDE - Vi hjelper deg!