Vinskap fra vinlagringskompaniet.no

MENY

BETALING


INSTALLASJON

MERKEVARER


KJØP EKSTRA HYLLER

VENTILASJONSGITTER

ØVRIGT

Innbyggbare/frittstående vinkjøler fra Danmark!


Større vinkjøler - perfekt for å bygges inn i høyskap, men kan også brukes frittstående. Med en dybde på 60 cm passer disse danske vinkjølerne perfekt i de fleste skandinaviske hjem. Samtlige enheter er låsbare og leveres med en stilig displayhylle så du kan vise fram vinene dine på best mulig måte!

 

Frittstående vinkjøleskap – WineSelection 155 (B:59,5 x H:155 x D: 60 cm)

Endelig et vinkjøleskap med en dybde på 60 cm! Eksklusivt, stort og frittstående vinkjøleskap, laget i Danmark. Med en dybde på 60 cm, er dette et vinkjøleskap som passer perfekt inn i de fleste skandinaviske hjem. Man kan stille inn en temperatur i bunn av skapet og en annen i toppen, temperaturen i skapet vill ligge mellom disse (temperaturen i skapet vil öke oppover i skapet). Med mørkt glass får du et skap som gir et diskret og stilig inntrykk. Dette vinkjøleskapet har plass til 147 flasker og kommer med en stilig displayhylle.

Symbol: Låsbar produkt Symbol: Fristående produkt Symbol: Europatillverkad

Les mer
 


Frittstående vinkjøleskap – WineSelection 185D (B:59,5 x H:185 x D:60 cm)

Endelig et vinkjøleskap med en dybde på 60 cm! Eksklusivt, stort og frittstående vinkjøleskap, laget i Danmark. Med en dybde på 60 cm, er dette et vinkjøleskap som passer perfekt inn i de fleste skandinaviske hjem. Med vinkjøleskapets dør, som er helt og holdent av glass, eksponeres vinflaskene dine på en elegant måte! Man kan stille inn en temperatur i bunn av skapet og en annen i toppen, temperaturen i skapet vill ligge mellom disse. (temperaturen i skapet vil öke oppover i skapet). Dette vinkjøleskapet har plass til 197 flasker.

Les mer
 


KUNDESERVICE

Man-fre 09:00-17:00

EKSPERTENE PÅ VINLAGRING

KJØPSGUIDE - VI HJELPER DEG!